Libnet.ro
UNICEF

18:45

Surse: Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

B1 B1,
Surse: Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

Presedintele TraianBasescu a decis sa retrimita in Parlament legea privind reducerea CAS, au afirmat surse oficiale, citate de B1 TV. Aceasta informatie vine dupa ce, marti, premierulVictor Ponta a. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu trimite reducerea CAS inapoi in Parlament

Presedintele TraianBasescu a decis sa retrimita in Parlament legea privind reducerea CAS, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele considera ca actul normativ.

Basescu, despre reducerea CAS: Nu am primit niciun document de la Guvern. As fi vrut sa o promulg, dar este o chestiune de constiinta

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa. Seful statului va anunta daca va promulga sau nu legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, data limita fiind joi, 24 iulie. Totodata, presedintele va prezenta si rezultatele reuniunii sefilor de stat si de guvern din Europa Centrala si de Est, pe tema tragediei aviatice din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Seful statului va anunta daca va promulga sau nu legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, data limita fiind joi, 24 iulie. Totodata, presedintele va prezenta si rezultatele reuniunii sefilor de stat si de guvern din Europa Centrala si de Est, pe tema tragediei aviatice din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu, de la ora 19.00, despre catastrofa aviatica din Ucraina

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 19. 00, pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina.

Prezentarea de la Guvern: Ponta se confrunta, pe slide-uri, cu Basescu, iar reducerea CAS se sustine din ipoteze. Bonus: Cum a fugit premierul in toiul propriei conferinte de presa

Victor Ponta a prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, un document prin care a incercat sa demonstreze doua lucruri: guvernarea Ponta este mult mai eficienta decat guvernarea Basescu sic!), iar pentru reducerea CAS exista surse de compensare. Daca in primul caz, a fost doar o demonstratie cu tenta electorala, in al doilea caz, a fost doar o incercare esuata de a convinge privitorii ca exista banii necesari care sa acopere deficitul creat de reducerea CAS. Au fost prezentate doar niste sume ipotetice, nicio sursa certa. La final, Ponta a cerut intrebari din partea jurnalistilor, insa acestea s-au dovedit a fi prea incomode pentru a putea sa ofere raspunsuri concrete, motiv pentru care a preferat sa renunte rapid la explicatii si a parasit brusc conferinta de presa.

Ponta: Reducerea CAS va fi votata din nou de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va fi din nou votat de Parlament, iar presedintele Traian Basescu va fi obligat atunci sa promulge legea sau sa atace actul la Curtea Constitutionala. in acest caz masura poate fi amanata pana in 2015, informeaza b1tv. ro.

Joi, ora 13.00, Adevarul Live: Premierul Victor Ponta vorbeste despre candidatura la presedintie, amenintarea Rusiei si reducerea CAS

Cum a ajuns sa critice Rusia la unison cu presedintele Traian Basescu? Ce crede despre iminenta unui razboi in zona? Cum vede relatiile cu SUA si Germania?Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care premierul Victor Ponta va raspunde joi, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live, in interviul acordat jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Basescu: Rusia este partenerul teroristilor. UE putea sa faca mai mult

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina. Seful statului a avut o reactie dura la adresa presedintelui rus Vadimir Putin, pe care il considera vinovat, alaturi de insurgentii prorusi, de moartea celor 298 de oameni.

Basescu: Rusia este partenerul teroristilor. Astazi este Ucraina, maine se ajunge la Romania. UE putea sa faca mai mult

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina. Seful statului a avut o reactie dura la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, pe care il considera vinovat, alaturi de insurgentii prorusi, de moartea celor 298 de oameni aflati la bordul avionului MH17.

ORA 19:00 DECLARATII TRAIAN BASESCU

Presedintele Traian Basescu va face declaratii, luni, la ora 19. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )