Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.30

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Seful statului va anunta daca va promulga sau nu legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, data limita fiind joi, 24 iulie. Totodata, presedintele va prezenta si rezultatele reuniunii sefilor de stat si de guvern din Europa Centrala si de Est, pe tema tragediei aviatice din Ucraina. continuă pe Adevărul

Basescu, despre reducerea CAS: Nu am primit niciun document de la Guvern. As fi vrut sa o promulg, dar este o chestiune de constiinta

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa. Seful statului va anunta daca va promulga sau nu legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, data limita fiind joi, 24 iulie. Totodata, presedintele va prezenta si rezultatele reuniunii sefilor de stat si de guvern din Europa Centrala si de Est, pe tema tragediei aviatice din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu, de la ora 19.00, despre catastrofa aviatica din Ucraina

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 19. 00, pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina.

Traian Basescu: Rusia e partenerul teroristilor in uciderea a 298 de persoane aflate la zborul Malaysia Airlines, in Ucraina. Cu cat UE intarzie sanctiunile economice, cu atat va plati mai scump entuziasmul lui Vladimir Putin de a-si recuceri imperiul UR

Presedintele Traian Basescu a atacat luni in termeni duri lipsa de fermitate a unor tari din Uniunea Europeana, care nu au impus rapid sanctiuni dure impotriva lui Vladimir Putin, acuzand faptul ca au fost puse in prim plan chestiunile economice, si nu valorile pe care se fondeaza UE. Basescu a atacat dur si Rusia, calificand-o drept partener al teroristilor, prin sprijin politic, cu personal calificat, cu armament de toate categoriile, inclusiv greu. Astazi este Ucraina, se ajunge la frontiera balticilor, a Poloniei, a Romaniei. Nu cumva, avem riscul sa fie mai importante comandamentele economice, decat solidaritatea cu statele din flancul estic, a subliniat presedintele. Vezi in articol toate declaratiile facute de Traian Basescu .

Basescu: Rusia este partenerul teroristilor. UE putea sa faca mai mult

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina. Seful statului a avut o reactie dura la adresa presedintelui rus Vadimir Putin, pe care il considera vinovat, alaturi de insurgentii prorusi, de moartea celor 298 de oameni.

Basescu: Rusia este partenerul teroristilor. Astazi este Ucraina, maine se ajunge la Romania. UE putea sa faca mai mult

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa pentru a exprima pozitia Romaniei cu privire la tragedia aviatica din Ucraina. Seful statului a avut o reactie dura la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, pe care il considera vinovat, alaturi de insurgentii prorusi, de moartea celor 298 de oameni aflati la bordul avionului MH17.

ORA 19:00 DECLARATII TRAIAN BASESCU

Presedintele Traian Basescu va face declaratii, luni, la ora 19. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat de presa.

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est: Federatia rusa, un partener al gruparilor teroriste

Presedintele Traian Basescu participa, marti, la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care se desfasoara la Varsovia. Seful statului a declarat, la plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, ca Atata timp cat Federatia rusa sustine gruparile teroriste din Donetk si Lugansk, este un partener al gruparilor teroriste. Traian Basescu a adaugat ca Atata timp cat aceste grupari oau ostatici, ele nu pot fi decat grupari teroriste, asa cum le numeste presedintele Porosenko.

Cum s-au pozitionat liderii Romaniei fata de tragedia din Ucraina, in care a murit si un roman. Basescu - declaratii dure impotriva Rusiei, Ponta - mai retinut. Comparatia cu liderii lumii

Presedintele Traian Basescu s-a exprimat transant impotriva separatistilor pro-rusi si a Moscovei, pe care ii considera responsabili de doborarea avionului de pasageri al Malaysian Airlines, in urma careia au murit 298 de oameni, printre care si un tanar romano-canadian. Puse in context international, declaratiile lui Basescu se aliniaza celor ale liderilor americani, britanic sau olandez. In schimb, premierul Victor Ponta a adoptat o atitudine mai retinuta, ferindu-se sa indice responsabilii pentru tragedia din joi din Ucraina.

Traian Basescu: Motivatia principala in baza careia am retrimis in Parlament legea privind reducerea CAS - sursele de finantare/ Un risc al promulgarii legii - cresterea taxelor: pe proprietate, pe automobile, cota unica

Presedintele Traian Basescu a sustinut miercuri seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a explicat motivele pentru care a retrimis in Parlament, spre reexaminare, legea privind reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS) la angajator cu 5 puncte procentuale. O reducere a CAS e o masura buna, pe care o sustin fara rezerve legate de utilitatea sa. In acelasi timp, am rezerve legate de sustenabilitatea masurii, a afirmat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est de la Varsovia

Presedintele Traian Basescu pleaca marti spre Varsovia, unde urmeaza sa participe la reuniunea sefilor de stat dinEuropa Centrala si de Est. inainte de a decola spre Varsovia, presedintele Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )