Libnet.ro
UNICEF

06:45

Surse: Rovana Plumb a fost pusa sa aleaga intre Guvern si sefia PSD

B1 B1,
Surse: Rovana Plumb a fost pusa sa aleaga intre Guvern si sefia PSD

O parte din liderii PSD i-au cerut miercuri, Rovanei Plumb, in sedinta BPN al partidului, sa aleaga intre Guvern si sefia PSD, spun surse din cadrul PSD, informeaza stiripesurse. ro. Astfel, o minoritate. continuă pe B1

Surse: Rovana Plumb ramane interimar la PSD

Rovana Plumb va ramane interimar la PSD, au spus, miercuri, unele surse pentru B1 TV. Astfel, in cadrul sedintei PSD de miercuri, in care liderii partidului au dezbatut divergentele care au aparut dupa ce.

VIDEO Rovana Plumb: Victor Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara/ Nu exista posibilitatea ca el sa se retraga si de la Guvern/ Decizia privind Congresul PSD ar trebui luata dupa hotararea instantei in cazul sau

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat la Antena 3 ca Victor Ponta a luat decizia de a renunta la functia de conducere din partid pentru a-si putea demonstra nevinovatia si a precizat ca nu exista varianta ca premierul sa se retraga din fruntea Guvernului, pentru ca acest lucru ar genera o criza politica majora. Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat ulterior, la postul Romania TV, ca Ponta nu demisioneaza din fruntea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului. Gabriela Firea: Ponta va continua sa participe la sedintele conducerii PSD. Prioritatea noastra este sa continuam cu el premierDaniel Savu: Victor Ponta nu a demisionat. Pentru PSD nu este necesar un Congres pana cand situatia dlui Ponta nu se va clarificaSorin Grindeanu: Era normal ca Ponta sa se retraga. Ar trebui sa fie un congres in toamna.

Rovana Plumb: Ponta nu va demisiona de la Guvern. Sunt convinsa ca e nevinovat

Premierul Victor Ponta nu va renunta si la sefia Guvernului, dupa ce si-a anuntat retragerea de la sefia PSD, a spus, duminica, Rovana Plumb. Ministrul Muncii a spus ca ea crede in nevinovatia.

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea privind sefia PSD: Nu ne trebuie congrese acum. Cine nu intelege asta, joaca pentru adversarii politici

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea dupa plecarea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Coordonatorului politic al partidului sustine nevoia organizarii unui Comitet Executiv cat mai repede pentru a se alege o.

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD. Reactiile lui Ponta si Iliescu

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD. Ea a fost desemnata, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD dupa decizia unanima a BPN

Rovana Plumb a fost desemnata cu unanimitate de voturi in BPN presedinte interimar al PSD, anunta Mediafax . Intrebat despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate,.

Ion Iliescu: Rovana Plumb este o femeie cu experienta. Are sprijinul partidului, mai feminizam si noi conducerea (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a laudat-o miercuri pe Rovana Plumb, spunand ca aceasta este potrivita pentru interimar al PSD, avand in vedere ca este o femeie cu experienta. Rovana Plumb e o femeie cu.

Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intotdeauna. Ponta a mai explicat ca va sustine noul presedinte al PSD. Voi sustine noul.

Rovana Plumb, despre interimatul PSD: Aceasta misiune pe care am primit-o o voi putea duce la indeplinire, dar cu ajutorul colegilor din partid. Nu mi s-a cerut sa renunt la minister (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD, a declarat miercuri ca toti colegii PSD au soliticat continuarea guvernarii, cu Victor Ponta ca premier. Toti colegii mei au solicitat continuarea guvernarii, cu guvernul con.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )