Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

B1 B1,
Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intotdeauna. Ponta a mai explicat ca va sustine noul presedinte al PSD. Voi sustine noul. continuă pe B1

BPN al PSD a desemnat-o in unanimitate pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului

Rovana Plumb va ramane interimar la PSD, informeaza B1 TV. Astfel, in cadrul sedintei PSD de miercuri, in care liderii partidului au dezbatut divergentele care au aparut dupa ce Victor Ponta s-a retras de la.

Victor Ponta, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: El e specialist?

Premierul Ponta a declarat, miercuri, ca respingerea propunerii pentru Transporturi de catre Iohannis este o chestiune de ambitie, adaugand ca presedintele nu are competenta necesara sa evaluze.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

ACTUALIZAT Biroul Permanent PSD a numit-o pe Rovana Plumb presedinte interimar. La sedinta au participat si Gabriel Oprea si Ion Iliescu/ Dragnea: Ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducere

Biroul Permanent National al PSD s-a reunit miercuri in sedinta, unde a luat act de demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului si a decis, in unanimitate, ca Rovana Plumb sa ocupe functia de presedinte interimar, cel putin pana miercurea viitoare, cand se intruneste Comitetul Executiv. Plumb a declarat ca in cadrul CEx se va decide si cand se organizeaza Congresul PSD, cand ar urma sa se aleaga un lider. La sedinta au participat si presedintele de onoare Ion Iliescu, precum si liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, care au stat unul langa altul. Intrebat de jurnalisti de ce vine la sedintele PSD, Oprea a replicat: Pai trebuie sa vin, nu?, fara sa faca alte declaratii. La final, Oprea nu a facut declaratii. Liviu Dragnea: Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului. Categoric PSD are nevoie de un congres. Vezi in text declaratiile liderilor PSD.

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD. Reactiile lui Ponta si Iliescu

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD. Ea a fost desemnata, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate,.

De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD

Decizia lui Victor Ponta de a transfera Rovanei Plumb interimatul la sefia PSD nu are acoperire statutara, pentru ca numai Comitetul Executiv al PSD poate desemna conducerile interimare. Practic, Ponta este inca liderul PSD, iar Rovana Plumb este doar interfata prin care isi exercita puterea.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD dupa decizia unanima a BPN

Rovana Plumb a fost desemnata cu unanimitate de voturi in BPN presedinte interimar al PSD, anunta Mediafax . Intrebat despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit.

Victor Ponta ramane si cu Guvernul, si cu partidul

Conducerea PSD a decis, cu unanimitate de voturi, sa o propuna pentru functia de presedinte interimar pe Rovana Plumb, omul lasat la sefia partidului chiar de Victor Ponta. Liviu Dragnea pare constient ca a pierdut lupta pentru putere.

VIDEO Rovana Plumb: Victor Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara/ Nu exista posibilitatea ca el sa se retraga si de la Guvern/ Decizia privind Congresul PSD ar trebui luata dupa hotararea instantei in cazul sau

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat la Antena 3 ca Victor Ponta a luat decizia de a renunta la functia de conducere din partid pentru a-si putea demonstra nevinovatia si a precizat ca nu exista varianta ca premierul sa se retraga din fruntea Guvernului, pentru ca acest lucru ar genera o criza politica majora. Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat ulterior, la postul Romania TV, ca Ponta nu demisioneaza din fruntea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului. Gabriela Firea: Ponta va continua sa participe la sedintele conducerii PSD. Prioritatea noastra este sa continuam cu el premierDaniel Savu: Victor Ponta nu a demisionat. Pentru PSD nu este necesar un Congres pana cand situatia dlui Ponta nu se va clarificaSorin Grindeanu: Era normal ca Ponta sa se retraga. Ar trebui sa fie un congres in toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )