Libnet.ro
UNICEF

06:00

Surse: Rovana Plumb ramane interimar la PSD

B1 B1,
Surse: Rovana Plumb ramane interimar la PSD

Rovana Plumb va ramane interimar la PSD, au spus, miercuri, unele surse pentru B1 TV. Astfel, in cadrul sedintei PSD de miercuri, in care liderii partidului au dezbatut divergentele care au aparut dupa ce. continuă pe B1

Rovana Plumb, despre interimatul PSD: Aceasta misiune pe care am primit-o o voi putea duce la indeplinire, dar cu ajutorul colegilor din partid. Nu mi s-a cerut sa renunt la minister (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD, a declarat miercuri ca toti colegii PSD au soliticat continuarea guvernarii, cu Victor Ponta ca premier. Toti colegii mei au solicitat continuarea guvernarii, cu guvernul con.

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD. Reactiile lui Ponta si Iliescu

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD. Ea a fost desemnata, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului.

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD

Rovana Plumb ramane presedinte interimar la PSD.

Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intotdeauna. Ponta a mai explicat ca va sustine noul presedinte al PSD. Voi sustine noul.

Surse: Rovana Plumb a fost pusa sa aleaga intre Guvern si sefia PSD

O parte din liderii PSD i-au cerut miercuri, Rovanei Plumb, in sedinta BPN al partidului, sa aleaga intre Guvern si sefia PSD, spun surse din cadrul PSD, informeaza stiripesurse. ro. Astfel, o minoritate.

Rovana Plumb: Ponta e un lider politic incontestabil. Decizia sa de a se retrage de la conducerea PSD arata preocuparea pentru partid, pentru guvernare si pentru a-si demonstra nevinovatia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD,a avut o interventie telefonica pentru B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan. Ea a vorbit despre decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la.

Rovana Plumb: Ponta nu va demisiona de la Guvern. Sunt convinsa ca e nevinovat

Premierul Victor Ponta nu va renunta si la sefia Guvernului, dupa ce si-a anuntat retragerea de la sefia PSD, a spus, duminica, Rovana Plumb. Ministrul Muncii a spus ca ea crede in nevinovatia.

BPN al PSD a desemnat-o in unanimitate pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului

Rovana Plumb va ramane interimar la PSD, informeaza B1 TV. Astfel, in cadrul sedintei PSD de miercuri, in care liderii partidului au dezbatut divergentele care au aparut dupa ce Victor Ponta s-a retras de la.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD dupa decizia unanima a BPN

Rovana Plumb a fost desemnata cu unanimitate de voturi in BPN presedinte interimar al PSD, anunta Mediafax . Intrebat despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )