Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Tsipras a transmis ca referendumul din Grecia va avea loc indiferent de decizia Eurogrupului

B1 B1,
Surse: Tsipras a transmis ca referendumul din Grecia va avea loc indiferent de decizia Eurogrupului

Premierul grec Alexis Tsipras a transmis cancelarului german si presedintelui francez, intr-o convorbire prin telefon, ca referendumul pe tema conditiilor impuse de creditori se va tine indiferent de decizia. continuă pe B1

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

Sedinta Birourilor permanente in care se va stabili calendarul audierii si votarii lui MRU la conducerea SIE va avea loc luni la ora 13.30

Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului va avea loc luni, incepand cu ora 13. 30, potrivit unui comunicat al Camerei Deputatilor. in cadrul sedintei se va stabili calendarul.

Loteria bonurilor fiscale se intoarce. Cand va avea loc o noua extragere

Loteria bonurilor fiscale se intoarce. Saptamana viitoare va avea loc o noua extragere la care vor participa bonurile fiscale emise in lunile aprilie si mai. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor.

Criza din Grecia scumpeste imprumuturile Romaniei

Agentia de evaluare financiara StandardPoors a avertizat ca ar putea retrograda ratingurile mai multor tari din regiune, printre care si Romania, pe fondul crizei din Grecia. Costurile de imprumut ale Romaniei s-au majorat usor, economistii asteptand si o crestere a volatilitatii cursului de schimb.

Criza din Grecia: FMI si UE, ultimatum pentru Tsipras - Daca nu accepta, poate fi ultima picatura

Negocierile dintre Grecia si FMI au intrat in linie dreapta. Daca Gautoritatile de la Atena nu vor plati pana pe 30 iunie datoria de 1,5 milioane de euro, creditorii internationali vor considera scadenta.

Surse: Sedinta Birourilor permanente pe tema numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE ar putea avea loc luni

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului ar putea fi convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii ExterneSIE), potrivit unor surse.

Drama unei familii damnate, la Festivalul NETA ce va avea loc la Teatrul National

Scrisa de un muntenegrean Liubomir Giurkovici, unul din cei mai proeminenti scriitori din tara sa , pusa in scena de un sloven, renumit actor si regizor Nick Upper, desemnata cel mai bun spectacol, in Macedonia, la Festivalul Actor of Europe, coproductia Tobelia, piesa despre femeia care iubea prea mult, va asteapta pentru o singura reprezentatie la Bucuresti, pe 31 august, ora 18. 00, la Sala Pictura a Teatrului National, in cadrul Festivalului International de Teatru NETA 2015.

Bancul zilei: Cum se rezolva criza din Grecia

Zilele acestea, Grecia nu este doar tinta presiunii liderilor Europeni, dar si a parodiilor pe internet, scrie un blog. Noua initiativa UE: adopta un grec pentru doar 500 de euro! Pentru aceasta suma, el va.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )