Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bancul zilei: Cum se rezolva criza din Grecia

Antena3 Antena3,
Bancul zilei: Cum se rezolva criza din Grecia

Zilele acestea, Grecia nu este doar tinta presiunii liderilor Europeni, dar si a parodiilor pe internet, scrie un blog. Noua initiativa UE: adopta un grec pentru doar 500 de euro! Pentru aceasta suma, el va. continuă pe Antena3

Criza din Grecia scumpeste imprumuturile Romaniei

Agentia de evaluare financiara StandardPoors a avertizat ca ar putea retrograda ratingurile mai multor tari din regiune, printre care si Romania, pe fondul crizei din Grecia. Costurile de imprumut ale Romaniei s-au majorat usor, economistii asteptand si o crestere a volatilitatii cursului de schimb.

Criza din Grecia: FMI si UE, ultimatum pentru Tsipras - Daca nu accepta, poate fi ultima picatura

Negocierile dintre Grecia si FMI au intrat in linie dreapta. Daca Gautoritatile de la Atena nu vor plati pana pe 30 iunie datoria de 1,5 milioane de euro, creditorii internationali vor considera scadenta.

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

Bancul zilei: Niste doctori pusi pe glume

Intr-un spital din Romania, un doctor il intreaba pe colegul sau: I-ai spus ungurului de la patul 5 ca mai are o saptamana de trait? Da! raspunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )