Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sursele Adevarul, confirmate din nou: votul pentru Guvernul Orban va avea loc pe 24 februarie, asa cum a stabilit PSD

Adevărul Adevărul,
Sursele Adevarul, confirmate din nou: votul pentru Guvernul Orban va avea loc pe 24 februarie, asa cum a stabilit PSD

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Decizia fusese luata inca e ieri in sedinta CEX a PSD. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare. continuă pe Adevărul

PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, marti, ca PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II, pana la raspunsul CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban.

Iohannis se pregateste din nou sa ajute PNL. Care este planul presedintelui pentru votarea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis se pregateste din nou sa ajute PNL, potrivit unor surse politice.

in urma cu patru ani, si-a pierdut fiica de sapte ani. Dar recent mama a putut sa ia din nou legatura cu ea. Un moment extrem de emotionant si neasteptat: Oh, micuta mea, mi-ai lipsit (VIDEO)

Isi pierduse fiica de sapte ani in urma cu patru ani, dar recent mama a putut sa ia din nou legatura cu ea cu ajutorul tehnologiei avansate. Iar acest lucru poate duce cu gandul ca realitatea virtuala ar putea sa fie solutia pentru a face fata pierderii cuiva drag.

impacare neasteptata! Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna. Cum s-au fotografiat cei doi

Oana Roman si Marius Elisei au decis sa mai dea o sansa casniciei lor, dupa momentele mai putin frumoase prin care au trecut in ultima perioada. Cei doi au decis sa se afiseze in vechea postura la un eveniment. Cum s-au fotografiat? Oana Roman si Marius Elisei, impacare neasteptata Oana Roman si Marius Elisei s-au .

Razvan Simion, din nou alaturi de fosta sotie si copii. Totul, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Lidia Buble

Relatia lui Razvan Simion si Lidia Buble, conform zvonurilor, ar fi inceput cand matinalul era insurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, insa in presa se zvoneste ca cei doi isi traiesc acum povestea de dragoste cu o pietricica in pantof. de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o .

Ciolacu: Sesizarea la CCR cu privire la desemnarea lui Orban ca premier va fi depusa luni. Seful PSD sustine ca votul pentru investire nu va fi dat inainte de decizia Curtii

Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a liberalului Ludovic Orban in.

Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti

Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Fosta tenismena a nascut cel de-al treilea copil al cuplului.

Comitetul Executiv al PSD a decis sa organizeze din nou alegeri la PSD Arad. Alegerea lui Dorel Caprar a fost considerata nestatutara

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, dupa sedinta CEX, ca se vor organiza din nou alegeri la PSD Arad, alegerea lui Dorel Caprar nefiind statutara. Sedinta va fi organizata de liderul PSD Hunedoara, iar Ciolacu a spus ca intentioneaza sa participe. Liderul interimar al PSD a precizat ca Dorel Caprar poate candida, daca doreste, conform Statului.

CSM Bucuresti, victorie cu Vipers. Neagu, din nou 14 goluri

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins sambata, in deplasare, formatia norvegiana Vipers, scor 25-23 11-12), in cea de-a treia partida din grupa principala I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, din nou 14 goluri.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Am stabilit impreuna sa ne vedem din nou

Dupa intalnirea cu Nicusor Dan, Vlad Voiculescu anunta pe Facebook ca nu renunta la ideea alegerilor primare pentru stabilirea candidatului USR-PLUS la Primaria Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )