Libnet.ro
UNICEF

09:00

CSM Bucuresti, victorie cu Vipers. Neagu, din nou 14 goluri

Adevărul Adevărul,
CSM Bucuresti, victorie cu Vipers. Neagu, din nou 14 goluri

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins sambata, in deplasare, formatia norvegiana Vipers, scor 25-23 11-12), in cea de-a treia partida din grupa principala I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, din nou 14 goluri. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor (handbal f): Vipers Kristiansand vs CSM Bucuresti 23-25 Cristina Neagu a inscris 14 goluri

CSM Bucuresti a invins formatia norvegiana Vipers Kristiansand cu scorul de 25-23 11-12), sambata, in deplasare, in Grupa principala 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Un nou pas gresit pentru CSM Bucuresti: ce s-a intamplat, miercuri, in Sala Polivalenta

CSM Bucuresti nu a capitalizat victoria importanta obtinuta duminica, in Liga Campionilor, in fata lui Metz 32-27).

Challenge Cup (handbal m): Alingsas HK vs CSM Bucuresti 28-29, in optimi

Echipa de handbal masculin CSM Bucuresti a invins sambata, in deplasare, formatia suedeza Alingsas HK, scor 29-28 15-13), in mansa tur din optimile de finala ale Challenge Cup.

Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! in ce tinuta s-a pozat acum impresara

Anamaria Prodan este intr-o perioada de lux si opulenta. Se stie ca atunci cand vine vorba de haine si accesorii, impresara nu se uita la bani, avand tinute de mii de euro care vin de minune. Iata in ce tinuta s-a pozat, mai nou, aceasta. Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! Anamaria Prodan este .

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

in cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

Lume, lume, circul si varietati Casa Poporului va prezenta, din nou, un numar exceptional de jongler.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

A promis ca sta acasa dupa Survivor, dar Unde a plecat, din nou, Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a parasit Survivor si s-a reintors la familie si cei dragi. Desi a spus ca va sta acasa, sa se bucure de clipele cu familia, a decis sa plece din Romania. Unde s-a dus vedeta de televiziune dupa ce a fost eliminata de la show-ul sportiv? Unde a plecat Cristina Siscanu, dupa ce .

Victor Alistar, membru CSM, despre decizia lui Iohannis de a-l numi din nou premier pe Orban: inseamna ca infrangi vointa Parlamentului. Este un conflict de natura constitutionala

Victor Alistar, membru CSM, a declarat in emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3, ca decizia lui Klaus Iohannis de a numi acelasi prim-ministru da nastere unui conflict de natura constitutionala. Alistar a mai explicat ca formarea unui nou guvern se bazeaza strict pe vointa Parlamentului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )