Libnet.ro
UNICEF

08:00

Suspectii romani in cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit cate o mie de euro ...

România Liberă România Liberă,
Suspectii romani in cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit cate o mie de euro ...

Spaniolul Juan Cuenca Lorente, in varsta de 36 de ani, plasat in arest preventiv in cazul uciderii a doi cetateni olandezi, intre care fosta voleibalista Ingrid Visser, ar fi platit celor doi suspecti romani cate 1000 de euro pentru aceasta crima, informeaza publicatia ABC, citata de Mediafax. Juan Cuenca Lorente, fost conducator al Club Atletico Voleibol 2005 din Murcia, este considerat de politie persoana care a avut ideea si a ordonat celor doi romani sa-i asasineze pe jucatoarea . continuă pe România Liberă

Metrorex va primi, incepand de anul viitor, 16 garnituri noi de metrou din Spania

Directorul comercial al Metrorex, Mariana Petre, a anuntat, marti, ca reteaua de metrouri din Bucuresti va primi, incepand din 2014, 16 noi garnituri de metrou venite din Spania. Din 2014, vom incepe.

Sex oral pe strada: Doi tineri din Spania, fotografiati chiar in timpul prestatiei lor de pe trotuar (FOTO)

O tanara din Spania a fost fotografiata cand ii facea sex oral iubitului ei, asezat pe o bordura, intre doua masini. Cei doi erau ascunsi intre doua masini, crezand ca nu ii observa nimeni. Spre.

Sex oral pe strada: Doi tineri din Spania, fotografiati chiar in timpul prestatiei de pe trotuar (FOTO)

O tanara din Spania a fost fotografiata cand ii facea sex oral iubitului ei, asezat pe o bordura, intre doua masini. Cei doi erau ascunsi intre doua masini, crezand ca nu ii observa nimeni. Spre.

BMW va recruta 25 de tineri someri din Spania

BMW va recruta 25 de tineri someri din Spania, care vor lucra la sediul companiie din Munchen timp de un an, intr-un program pilot prin care producatorul auto vrea sa dea inapoi comunitatilor din tarile unde exporta, potrivit The Guardian.

BMW va recruta 25 de tineri someri din Spania, pentru a da inapoi comunitatilor unde vinde masini

BMW va recruta 25 de tineri someri din Spania, care vor lucra la sediul companiei din Munchen timp de un an, intr-un program pilot prin care producatorul auto vrea sa dea inapoi comunitatilor din tarile unde.

Peste 32.000 de femei din Spania au fost victime ale violentei domestice: Mai mult de jumatate au varste cuprinse intre 25 si 39 ani

In 2011, 32. 242 de femei din Spania au fost victime ale violentei domestice si mai mult dintre acestea au varste cuprinse intre 25 si 39 de ani, se arata intr-un raport al Institutului Spaniol de Statistica,.

Ce spune Ecaterina Andronescu despre cazul elevilor navetisti din Constanta care au intrat in greva japoneza

Prezenta in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei , Ecaterina Andronescu a vorbit si despre situatia elevilor din Constanta care au intrat in greva japoneza dupa ce Ministerul Educatiei a blocat banii pentru n.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )