Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce spune Ecaterina Andronescu despre cazul elevilor navetisti din Constanta care au intrat in greva japoneza

Antena3 Antena3,
Ce spune Ecaterina Andronescu despre cazul elevilor navetisti din Constanta care au intrat in greva japoneza

Prezenta in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei , Ecaterina Andronescu a vorbit si despre situatia elevilor din Constanta care au intrat in greva japoneza dupa ce Ministerul Educatiei a blocat banii pentru n. continuă pe Antena3

Ce spune Crin Antonescu despre situatia bolnavilor umiliti din Prahova

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat in direct la Antena 3 cazul persoanelor cu handicap umilite de reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala din Prahova. E vorba de un ansamblu intre de.

Elevii navetisti din Covasna organizeaza flash-moburi in fata mai multor licee, precum si un mars de protest fata de faptul ca abonamentele pentru naveta scolara nu au fost decontate

Asociatia Tinerilor Maghiari EMI) va organiza saptamana aceasta flash-moburi in fata mai multor licee din judetul Covasna, precum si un mars de protest fata de faptul ca abonamentele elevilor pentru naveta la scoala nu au fost decontate. Koman Attila, unul dintre liderii asociatiei, a declarat pentru Agerpres ca in judetul Covasna s-au adunat aproape 3. 100 de semnaturi de sustinere a elevilor care au intrat in greva japoneza saptamana trecuta pentru ca nu au mai primit banii de naveta de aproape sapte luni. Si Consiliul Judetean al Elevilor Mures a anuntat luni ca declanseaza o greva japoneza pe termen nelimitat.

Este un lucru de o gravitate fara precedent. Dan Nica, despre cazul sefei Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova

Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, invitat la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, a comentat retinerea sefei Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, Viorica Oniga, pentru luare de mita. Este.

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza .

Suspectii romani in cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit cate o mie de euro ...

Spaniolul Juan Cuenca Lorente, in varsta de 36 de ani, plasat in arest preventiv in cazul uciderii a doi cetateni olandezi, intre care fosta voleibalista Ingrid Visser, ar fi platit celor doi suspecti romani cate 1000 de euro pentru aceasta crima, informeaza publicatia ABC, citata de Mediafax. Juan Cuenca Lorente, fost conducator al Club Atletico Voleibol 2005 din Murcia, este considerat de politie persoana care a avut ideea si a ordonat celor doi romani sa-i asasineze pe jucatoarea .

Toader, despre demisia lui Funeriu din PDL: Este o optiune personala.

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca demisia lui Daniel Funeriu din PDL este o optiune personala si ca, fiind consilier prezidential, din punct de vedere politic, acesta era in afara activitatii politice, potrivit Mediafax. Ca orice demisie, este un act unilateral. Din punct de vedere politic, faptul ca era consilier prezidential era in afara activitatii politice. Nu-i permite practic legea si Constitutia. Dar faptul ca s-a retras .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )