Libnet.ro
UNICEF

11:31

Sustinatorii lui Traian Berbeceanu au continuat protestele in fata DIICOT Deva fata de arestarea politistului

Adevărul Adevărul,
Sustinatorii lui Traian Berbeceanu au continuat protestele in fata DIICOT Deva fata de arestarea politistului

Cateva zeci de locuitori ai Devei s-au intalnit si in aceasta dupa-amiaza in fata sediului serviciului din localitate al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru a protesta fata de trimiterea in inchisoare a politistului Traian Berbeceanu. continuă pe Adevărul

Miting de sustinere, duminica, pentru Traian Berbeceanu.

Aproximativ 100 de persoane sunt asteptate, duminica, sa protesteze in fata Parchetului instantei supreme din Bucuresti, fata de arestarea comisarului Traian Berbeceanu, informeaza un comunicat remis redactiei. La protest va participa si vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna. Citeste si: Comisarului Traian Berbeceanu i s-a facut rau in sala de judecata Manifestatia se va desfasura intre orele 15. 00 si 17. 00, in Piata Constitutiei .

Comisarului Traian Berbeceanu i s-a facut rau in sala de judecata.

Comisarului sef Traian Berbeceanu, fostul sef de la Combaterea Crimei Organizate de la Alba, i s-a facut rau in sala de judecata. Politistul si-a revenit insa si a mers din nou in fata magistratilor. Instanta Suprema judeca recursul la prelungirea arestarii preventive. Avocatii cer inlocuirea acestei acestei masuri preventive cu interdictia de a parasi localitatea. Citeste si: UPDATE: Berbeceanu ramane in arest preventiv inca 30 de zile Decizia va fi definitiva. Traian Berbeceanu se afla in .

Curtea Suprema judeca vineri recursul lui Traian Berbeceanu la prelungirea arestarii preventive

Magistratii Curtii Supreme judeca vineri recursul fostului sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti, prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare preventiva pentru inca 30 de zile.

inalta Curte de Casatie judeca recursul comisarului Traian Berbeceanu la decizia de prelungire a mandatului de arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri, 22 noiembrie, recursul la hotararea Curtii de Apel Bucuresti prin care comisarului sef Traian Berbeceanu i-a fost prelungit mandatul de arestare preventiva pana in 22 decembrie. Instanta superioara decide daca cercetarile in cazul acuzatiilor de sprijinire a unui grup infractional se vor desfasura cu fostul sef al BCCO Alba Iulia dupa gratii sau nu.

Traian Berbeceanu vizitat in arest de catre Corneliu Dobritoiu si Dumitru Coarna

Traian Berbeceanu a fost vizitat in arest de catre senatorul Corneliu Dobritoiu, presedintele Comisiei de Aparare si Dumitru Coarna, vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor. Rezista bine, ma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )