Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un tanar de 19 ani a murit in fata unui club de langa Politia Satu Mare, dupa un scandal

Antena3 Antena3,
Un tanar de 19 ani a murit in fata unui club de langa Politia Satu Mare, dupa un scandal

Un tanar de 19 ani a decedat in fata unui club din municipiul Satu Mare. Totul a inceput de la un scandal, transformat intr-o bataie. PotrivitPresaSM,tanarul s-ar fi speriat si a decedat in. continuă pe Antena3

Tanar de 19 ani, in stare grava dupa ce s-a tratat singur cu 16 pastile de paracetamol

Un tanar in varsta de 19 ani, este in stare grava si a fost transportat cu elicopterul SMURD, de la Spitalul din Iasi, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce s-a tratat singur pentru o viroza si a inghitit 16 pastile de paracetamol.

Atac armat intr-o scoala din Rusia: Un tanar de 19 ani a deschis focul: un mort si trei raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un student de 19 ani a impuscat mortal un coleg si a ranit alti trei studenti de la un colegiu din estul Rusiei, inainte de a se sinucide, potrivit anchetatorilor rusi citati de Reuters.

Un roman de 19 ani a MURIT in Italia, in urma unui cumplit accident rutier

Un tanar originar din Romania, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier care s-a pr.

Tragedie in Italia! Un roman de numai 19 ani a murit intr-un cumplit accident de masina

Un grav accident de circulatie s-a produs in Caravate, oras din provincia Varese, Italia. in urma tragediei, un roman de numai 19 ani pe nume Alexandru s-a stins din viata. Tanarul era portarul unei echipe.

VIDEO Acrobata de 19 ani din Budapesta, ranita grav dupa in timpul unui spectacol tinut la Hunedoara

O acrobata de la un circ din Budapesta, in varsta de 19 ani, a fost ranita grav dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol sustinut la Hunedoara, transmite Mediafax.

Manifestatii la Hong Kong: Un barbat de 70 de ani a murit la spital, dupa ce a fost ranit de o caramida Universitatile isi suspenda toate cursurile din acest semestru Avertismentul presedintelui chinez

Un barbat de 70 de ani a murit dupa ce a fost ranit de o caramida aruncata in timpul confruntarilor dintre manifestantii pro si antiguvernamentali, a anuntat joi spitalul in care acesta era tratat, relateaza AFP. De asemenea, universitatile din Hong Kong au anuntat joi suspendarea tuturor cursurilor din acest semestru academic ca urmare a amplificarii miscarii de protest din regiune si a raspandirii violentelor in interiorul campusurilor studentesti, relateaza site-ul agentiei Dpa, potrivit Mediafax. in acelasi timp, presedintele chinez Xi Jinping avertizeaza ca protestele ameninta sa submineze principiul autonomiei fostei colonii britanice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )