Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tanar injunghiat mortal in cartierul Militari din Capitala. Atacatorul nu a fost prins

B1 B1,
Tanar injunghiat mortal in cartierul Militari din Capitala. Atacatorul nu a fost prins

Un tanar de 29 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat, sambata seara, in plina strada, in cartierul Militari din Capitala. Tanarul se plimba impreuna cu iubita lui pe Bulevardul Timisoara, moment. continuă pe B1

Politistii au audiat un barbat, suspect in cazul crimei de sambata din cartierul Militari, din Capitala

Politistii au audiat duminica dupa-amiaza un barbat, suspect in cazul crimei petrecute sambata sear ape Bulevardul Timisoara din Bucuresti, informeaza Evenimentul Zilei. Prietena lui Costel.

Un tanar de 29 de ani a fost injunghiat mortal pe o strada din Capitala; atacatorul nu a fost prins

Un tanar de 29 de ani din Bucuresti a murit dupa ce a fost injunghiat, sambata seara, pe bulevardul Timisoara din sectorul 6, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Politia Capitalei.

STIRE REACTUALIZATA Un tanar de 29 de ani a fost injunghiat mortal pe o strada din Capitala. Victima se intalnise cu agresorul pentru o tranzactie cu etnobotanice/ Principalul suspect, un barbat de 37 de ani, audiat de Politie

Un tanar de 29 de ani din Bucuresti a murit dupa ce a fost injunghiat, sambata seara, pe bulevardul Timisoara din sectorul 6, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Politia Capitalei. UPDATE 23:30 Principalul suspect, un barbat de 37 de ani, este audiat duminica seara de politistii Serviciului Omoruri, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, informeaza Politia Capitalei.

UPDATE Un tanar de 29 de ani a fost injunghiat mortal pe o strada din Capitala. Victima se intalnise cu agresorul pentru o tranzactie cu etnobotanice

Un tanar de 29 de ani din Bucuresti a murit dupa ce a fost injunghiat, sambata seara, pe bulevardul Timisoara din sectorul 6, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Politia Capitalei. UPDATE: Tanarul ucis sambata se intalnise cu cel care l-a injunghiat pentru o tranzactie cu etnobotanice.

FOTOGALERIE Avioane, elicoptere, blindate si peste 1.500 de militari din toate categoriile de forte au participat la Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 1. 500 de militari si tehnica apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza au participat sambata, 1 Decembrie, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Capitala. Potrivit estimarilor autoritatilor, la parada au asistat peste 15. 000 de persoane. Click pe imagine pentru o FOTOGALERIE de la parada.

Un taximetrist din Capitala a batut un client in fata sediului Politiei Locale

Un taximetrist din Capitala a lovit cu pumnii un client si l-a izbit pe acesta de luneta unei masini a Politiei Locale, sambata dimineata, chiar in fata sediului institutiei, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Politia Locala a Municipiului Bucuresti PLMB).

Incendiu puternic langa podul Grant din Capitala

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la liniile ferate din apropierea podului Grant din Capitala, sapte vagoane fiind afectate. Pompierii intervin cu zece autospeciale cu apa si spuma, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Arcul de Triumf din Capitala va putea fi vizitat gratuit sambata si duminica

Primaria Capitalei ofera din nou bucurestenilor ocazia de a vizita gratuit Arcul de Triumf, sambata si duminica, intre orele 12. 00 si 18. 00, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, transmite Mediafax. Acest.

Arcul de Triumf din Capitala va putea fi vizitat gratuit sambata si duminica

Arcul de Triumf din Bucuresti va putea fi vizitat gratuit sambata si duminica, intre orele 12. 00 si 18. 00, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, informeaza reprezentantii Primariei Capitalei, potrivit.

Arcul de Triumf din Capitala va putea fi vizitat gratuit sambata si duminica.

Arcul de Triumf din Bucuresti va putea fi vizitat gratuit sambata si duminica, intre orele 12. 00 si 18. 00, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, informeaza reprezentantii Primariei Capitalei, potrivit Mediafax. Monumentul a mai fost deschis publicului si cu alte ocazii, insa acest lucru este organizat doar cateva zile pe an, in conditiile in care necesita masuri legate de trafic si siguranta pietonilor. Arcul de Triumf, aflat pe lista monumentelor istorice, a fost construit in perioada .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )