Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un tanar sofer din Romania a murit intr-un teribil accident petrecut pe o autostrada din Germania

Adevărul Adevărul,
Un tanar sofer din Romania a murit intr-un teribil accident petrecut pe o autostrada din Germania

Un tanar sofer roman a murit pe o autostrada din Germania dupa ce autoutilitara pe care o conducea s-a izbiz violent de un TIR. continuă pe Adevărul

Doua vehicule din Romania, implicate intr-un accident cu zece raniti produs in Ungaria. Reactia MAE

Doua autovehicule inmatriculate in Romania au fost implicate intr-un accident produs pe o sosea din Ungaria, incident in cadrul caruia zece persoane au fost ranite. MAE transmite ca accidentul este in atentia Consulatului.

Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va.

Un reputat milionar din Romania a murit. Cine ii mosteneste averea

Omul de afaceri sudanez Joseph Seroussi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro,.

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Wimbledon

Nu mai putin de opt jucatoare din Romania vor evolua pe tabloul principal de la Wimbledon, turneu de Mare Slem care debuteaza la Londra pe 2 iulie.

inca un actor PLEACA DEFINITIV din Romania: Vand tot si PA, LA REVEDERE!

Mircea N. Stoian a decis sa plece definitiv din Romania si sa se stabileasca in Portugalia. Am iesit din zona cu reflectoare multe si lumini, din zona media si imi vad de viata mea. Viata pe care mi-am.

Gigi Becali a preluat un alt club din Romania. Ce MOTIV a avut pentru aceasta mutare

Gigi Becali a preluat un alt club de fotbal din Romania, fiind vorba despre Academia Clinceni. Omul de afaceri a profitat de relatiile bune pe care le are cu oamenii din conducerea clubului si va folosi clubul din.

Platforma de sanatate Wello, primul proiect din Romania acceptat intr-un program de dezvoltare al EIT Health

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health,.

O noua jucatoare de tenis din Romania a depasit pragul de castiguri de 1 milion de dolari

Mihaela Buzarnescu este a 10-a jucatoare de tenis din Romania ce reusiste sa atinga pragul de 1 milion de dolari din castiguri din tenis. Acest lucru a fost reusit odata cu premiul incasat de aceasta.

Un preot din Romania s-a dus la o batrana sa-i faca o sfestanie. I-a deschis nepotul femeii care i-a spus ceva de-a dreptul socant: Mamaie e in dormitor unde

Un preot din Romania s-a dus la o batrana care i-a cerut sa-i faca o sfestanie, insa nepotul a fost cel care i-a deschis usa si i-a spus ceva de-a dreptul socant. intamplarea a fost povestita chiar de .

Doliu in sport. Un baschetbalist de doar 27 de ani a murit intr-un accident rutier

Gazmend Sinani, un baschetbalist de origine kosovara, care juca in prima liga britanica, pentru gruparea Leeds Force, a murit la varsta de 27 de ani. Gazmend a murit la doar o zi dupa ce a implinit 27 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )