Libnet.ro
UNICEF

07:00

Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va. continuă pe Antena3

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Cum a reusit directorul uneia dintre cele mai mari saline din Romania sa-si contruiasca o vila, fara a plati vreun leu

Fostul director al Salinei Targu Ocna, Daniel Goaga, a fost condamnat de Tribunalul Bacau la trei ani si opt luni inchisoare, in regim de detentie, pentru luare de mita. Motivarea instantei din Bacau scoate la iveala modul in care fostul director al salinei s-a pricopsit cu o vila, fara a plati manopera constructiei.

Un lant hotelier ofera sejururi gratuite pe litoral pagubitilor agentiei Terra Tourism

Turistii care au cumparat vacante de la agentia Terra Tourism isi vor putea petrece in mod gratuit vacantele pe litoralul romanesc, a anuntat unul dintre cei mai mari operatori din Romania, indemnandu-si colegii din domeniu sa faca la fel. Terra Tourism a anuntat recent ca-si va cere insolventa, pentru ca nu isi mai poate onora obligatiile contractuale.

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume. in urma cu cativa ani, Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez, cu relatii in cele mai importante companii.

Noul sediu SF al Zitec: unde nicio companie romaneasca n-a mai tintit

Alex Lapusan, CEO si fondator al companiei de IT Zitec , este fara doar si poate unul dintre cei mai geek antreprenori din Romania. Pasionat de Star Trek, Dune, Star Wars si benzi desenate, Alex a tintit catre stele, unde nicio.

E milionar, deci face ce vrea portofelu lui! Cum s-a cherchelit bine de tot un bastan de fata cu iubita

Cine-a pus carciuma-n drum, ala n-a fost om nebun! Asa pare sa-si spuna unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. E milionar, dar a comis-o rau de tot, in vazul lumii, de fata cu iubita sa. Citeste.

Dan Puric, despre unul dintre cele mai importante roluri: Acolo a fost un transfer de putere

Dan Puric a vorbit la emisiunea De-a Viata Ascunselea despre Mihai Eminescu si despre momentul in care a interpretat rolul marelui poet. Mihai Eminescu este unicat. El intra in suita marilor.

Top 5 cele mai misterioase lacuri din Romania. Cum s-a format Lacul Dracului si de ce veneau femeile la Sfanta Ana

Legendele locale si misterele din jurul lor au crescut faima unora dintre cele mai frumoase lacuri din Romania. Printre ele se numara Lacul Bucura din Retezat, Lacul Rosu si Lacul Sfanta Ana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )