Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara din Targu Jiu a fost ucisa in Spania de fostul iubit. Dumnezeu te-a vrut acolo, langa el

Adevărul Adevărul,
O tanara din Targu Jiu a fost ucisa in Spania de fostul iubit. Dumnezeu te-a vrut acolo, langa el

O tanara de 24 de ani, din municipiul Targu-Jiu, a fost gasita decedata de politistii spanioli din localitatea din Almeria. continuă pe Adevărul

O tanara din Targu-Jiu a fost ucisa in Spania de fostul iubit. Dumnezeu te-a vrut acolo, langa el

O tanara de 24 de ani, din municipiul Targu-Jiu, a fost gasita decedata de politistii spanioli din localitatea din Almeria.

Tanara romanca ucisa in Spania de fostul iubit, care s-a spanzurat ulterior. Prietenii romancei sunt devastati: Dumnezeu te-a vrut acolo, langa el

O tanara de 24 de ani din municipiul Targu-Jiu a fost gasita moarta de politistii spanioli din localitatea Almeria.

A fostdeclansata procedura de revocare din functie a rectorului Universitatii Constantin Brancusi

Raportul Rectorului privind starea Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu in anul 2016 a fost respins de Senatul Universitatii. care a luat hotarareadeclansarea procedurii de revocare din functie a rectoruluiLuminita Popescu.

De ce merita sa vizitezi Targu Jiu, orasul Coloanei Infinitului si al Portii Sarutului |GALERIE FOTO

Am hotarat sa merg la Targu Jiu dupa ce am vazut la TV un reportaj despre faptul ca locurile din Romania unde exista operele lui Brancusi sunt aproape nevizitate, in vreme ce in muzeele lumii in care se gasesc lucrari de-ale lui intra anual sute de mii de turisti.

OSDO: Orasul sirian in care a avut loc un presupus atac chimic, vizat de noi raiduri aeriene. Cel putin o persoana ar fi fost ucisa

Un nou raid aerian a avut loc, sambata, in orasul sirian Khan Sheikhoun, controlat de rebeli. Cel putin o persoana si-a pierdut viata, in urma atacului care a vizat orasul care, la inceputul saptamanii, a fost tinta unui presupus atac chimic, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Un programator rus suspectat ca a luat parte la operatiunea de piratare a campaniei electorale din SUA a fost arestat preventiv

Un programator rus, care era suspectat ca a luat parte la operatiunea de piratare a campaniei electorale din SUA, a fost arestat preventiv, in Spania, potrivit AFP. Levasov a fost retinut vineri la.

Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze

Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2433 seconds )