Libnet.ro
UNICEF

23:15

Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze

România Liberă România Liberă,
Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze

Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu. continuă pe România Liberă

Alerta la Medias. Locuitorii unui bloc au fost evacuati

Locuitorii unui bloc din municipiul Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu. Nicio persoana nu.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit luna trecuta dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc juca Balena Albastra

Adolescenta in varsta de 15 ani din Sibiu care a cazut de pe acoperisul unui bloc din oras, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, citati de News. ro.

FOTO. Incidentul din metropola Sankt Petersburg, care a dus la prabusirea fatadei unui bloc, a fost un accident produs de lucrarile de constructie

O explozie puternica s-a auzit joi intr-un bloc din Sankt Petersburg, aflat in apropiere de locul perchezitionat de dimineata in care a fost gasit un dispozitiv explozibil. Potrivit Interfax, nu au fost inregistrate victime, dar fatada blocului cu 16 etaje s-a prabusit.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc turn juca Balena Albastra

Adolescenta de 15 ani din municipiul Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc turn, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Cadavrul unui fotomodel din Rusia, gasit intr-o valiza in portul Rimini

Descoperire socanta in apele portului Rimini. Pe 25 martie, cadavrul unui fotomodel din Rusia a fost gasit intr-o valiza. Procurorii au stabilit ca aceasta nu a fost ucisa, ci a murit din cauza.

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei, opt persoane internate, alte 42 evaluate medical

Un incendiu a izbucnit, marti seara, intr-un bloc de locuinte de pe Strada Grigore Moisil din Sectorul 2 al Capitalei, opt persoane, intre care doi copii, fiind transportate la spital, iar alte 42 evaluate medical, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov. Incendiul a fost stins la ora transmiterii acestei stiri, potrivit News. ro.

Sanctiunea data de Ambulanta Bucuresti unui medic din echipajul care a ajuns la Ioan Gyuri Pascu inainte ca artistul sa decedeze, anulata de Tribunalul Bucuresti

Sanctiunea data de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in cazul medicului Anca Dobre, cea care a raspuns primului apel de urgenta in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, a fost anulata, marti, de Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )