Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanarul implicat in accidentul mortal de la Sangerei a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Tanarul implicat in accidentul mortal de la Sangerei a fost retinut

Tanarul care a provocat un accident grav de circulatie in data de 8 decembrie, iar in urma acestuia si-a lasat pasagera fara suflare si a fugit de la fata locului, a fost retinut. Informatia a fost confirmata pentru IPN de ofiterul de presa al Inspectoratului General al Politiei, Diana Fetco, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Brancardierul care a detubat o pacienta din greseala a fost retinut pentru 24 de ore

Brancardierul care a detubat o pacienta din greseala, provocandu-i moartea, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore si risca sa fie arestat preventiv. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a.

Brancardierul care ar fi detubat o pacienta de la spitalul Victor Babes a fost retinut pentru 24 de ore

Brancardierul de la spitalul Victor Babes din Bucuresti, care ar fi detubat din greseala joi seara o pacienta de la ATI, care a decedat ulterior, a fost retinut pentru 24 de ore si i s-a deschis dosar penal, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Acesta urmeaza sa fie prezentat in fata judecatorului de drepturi si libertati cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive.

Brancardierul care a detubat din greseala o pacienta a fost retinut de politisti

Brancardierul de la Spitalul Dr. Victor Babes din Capitala, acuzat ca a ucis o pacienta, dupa ce ar fi detubat-o din greseala, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

Galati: Un barbat a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant cu 2,6 kilograme de cannabis. La perchezitii au mai fost gasite 900 de grame

Un barbat din Galati a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins ca avea 2,6 kilograme de cannabis in masina, droguri pe care intentiona sa le vanda, se arata intr-un comunicat al IGPR si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )