Libnet.ro
UNICEF

10:31

Tanarul injunghiat in plina strada isi povesteste drama: Or sa ma omoare?

Antena3 Antena3,
Tanarul injunghiat in plina strada isi povesteste drama: Or sa ma omoare?

Un tanar in varsta de 24 de ani a fost injunghiat de mai multe ori si lasat sa zaca intr-o balta de sange, in fata unui local din orasul Bumbesti Jiu. Unul dintre tineri a scos un cutit si l-au atac. continuă pe Antena3

Exclusiv. Tanarul injunghiat in plina strada isi povesteste drama: Or sa ma omoare?

Un tanar in varsta de 24 de ani a fost injunghiat de mai multe ori si lasat sa zaca intr-o balta de sange, in fata unui local din orasul Bumbesti Jiu. Unul dintre tineri a scos un cutit si l-au atac.

Indivizi extrem de periculosi de negasit: Acestia au comis un atac in stil mafiot in plina strada (VIDEO)

Atac in stil mafiot in plina strada, in Suceava. Invidizi inarmati cu rangi si cu cagule pe cap au fost filmati in timp ce vandalizeaza o masina. Politistii incearca acum sa dea de urma.

Imagini incredibile: Bataie in plina strada intre elevele de la un liceu din Alexandria (VIDEO)

Scene socante filmate in plina strada. O eleva de la un liceu din Alexandria si-a baut in mod brutal o colega ce era intinsa pe jos, in timp ce alte adolescente priveau amuzante, iar una.

VIDEO Imagini cutremuratoare surprinse de o camera video de supraveghere. Un tanar este injunghiat de mai multe ori in plina strada

Un tanar, de 24 de ani, din orasul Bumbesti Jiu, din judetul Gorj, se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de catre un rival. Abominabila fapta a fost surprinsa de catre o camera video de supraveghere.

VIDEO Imagini cutremuratoare surprinse de o camera de supraveghere. Un tanar este injunghiat de mai multe ori in plina strada

Un tanar de 24 de ani, din orasul Bumbesti Jiu, din judetul Gorj, se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de catre un rival. Abominabila fapta a fost surprinsa de catre o camera de supraveghere.

Scene socante in Alexandria! Doua eleve s-au luat la bataie in plina strada - VIDEO

Politistii efectueaza o ancheta in cazul a doua eleve de clasa a IX-a, care s-au batut pe o strada din Alexandria, clipul video fiind postat pe o retea de socializare. Potrivit reprezentantilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )