Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tara din Europa in care scolile, barurile, restaurantele, magazinele inca sunt deschise, iar oamenii pot circula liberi

Antena3 Antena3,
Tara din Europa in care scolile, barurile, restaurantele, magazinele inca sunt deschise, iar oamenii pot circula liberi

Suedia e una dintre tarile europene care nu au impus populatiei masuri dure de restrictie, in contextul pandemiei de coronavirus care a afectat intreaga lume. continuă pe Antena3

Florin Citu: Romania, singura tara din Uniune care va avea crestere economica in primul trimestru

Romania ar putea fi singura tara din Uniunea Europeana care va avea crestere economica in primul trimestru, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, in Camera Deputatilor.

Coronavirus Italia: Regiunile italiene pot redeschide barurile, restaurantele si hotelurile din 18 mai

In urmatoarele zile, ministrul Speranza si Institutul National de Asigurari impotriva accidentelor de munca INAIL) va vor trimite protocoale pentru catering, servicii si activitati legate de hoteluri si zone balneare, a declarat premierul Giuseppe Conte, luni seara, prin video conferinta cu liderii regiunilor italiene, carora le-a dat unda verde sa redeschida barurile, restaurantele, hotelurile si saloanele de coafor incepand de luni, 18 mai, potrivit Il Gazzettino, citat de Rador.

UPDATE Coronavirus: Rusia a devenit a doua cea mai afectata tara din lume ca numar de contaminari

Rusia, care a inregistrat de la inceputul epidemiei 232. 243 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a devenit a doua cea mai afectata tara din lume dupa numarul de contaminari, potrivit bilantului realizat marti de AFP pornind de la datele oficiale.

Citu, la motiune: ati initiat o motiune bazata pe date de cand erati voi la guvernare Sunt singurul ministru din istorie care s-a imprumutat la dobanda negativa

Ministrul Finantelor, Florin Citu a acizat PSD ca a initiat motiunea bazindu-se pe datele din perioada guvernarii sale, si a enumerat in favoarea guvernarii liberale programul IMM Invest, informatizarea ANAF sau cresterea incasarilor la buget, potrivit Mediafax. M-am imprumutat mai ieftin decat va imprumutati voi anul trecut. Sunt singurul ministru din istorie care s-a imprumutat la dobanda negativa. Asta arata ca toti investitiorii au incredere in Romania, a mai spus Citu.

Repornirea turismului acum pe primul loc pe agenda multor tari din Europa emergenta

Revenirea calatoriilor si turismului dupa perioada pandemiei de Covid-19 este urmatoarea migrena cu care se confrunta guvernele din regiunea Europei emergente, in special cele in care turismul reprezinta o cota mare din activitatea economica, cum ar fi Croatia, Muntenegru, Albania, Bulgaria si Georgia, scrie Emerging Europe, citat de Rador.

Guvernul german tinteste o participare de 25% la Lufthansa. Afectate de criza corona, mari companii aeriene din Europa sunt pe cale sa fie partial sau complet nationalizate

Grupul Lufthansa a fost lovit puternic de criza coronavirusului si si-a redus la minimum operatiunile de zbor. Compania aeriana negociaza ajutoare de stat cu guvernul german, dar si cu tarile unde se afla reprezentantele sale. in Germania, se discuta un pachet de aproximativ 10 miliarde euro. Pe langa o contributie federala tacuta, care aduce dobanzi, este planificata participarea directa a guvernului. Practic, un sfert din Lufthansa ar putea intra in proprietatea statului german. Aceasta strategie a fost aplicata si in timpul crizei financiare din 2009, in cazul bancii Commerzbank.

DENT ESTET - Prima clinica dentara din Romania care introduce testarea pentru depistarea Covid-19 pentru personalul medical si pacienti

DENT ESTET testeaza personalul medical si non-medical care interactioneaza cu pacientii, din clinicile pentru adulti din Bucuresti si Sibiu, pentru depistarea Covid-19 Vor fi testati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )