Libnet.ro
UNICEF

01:05

Targu-Jiu: Mai multe cupluri au decis sa-si uneasca destinele la cumpana dintre ani

B1 B1,
Targu-Jiu: Mai multe cupluri au decis sa-si uneasca destinele la cumpana dintre ani

16 cupluri din Targu-Jiu, dar si din alte judete din tara au decis sa-si uneasca destinele la cumpana dintre ani in orasul lui Brancusi. Acestia au spus ca noaptea noului an are o semnificatie aparte si. continuă pe B1

Targu Jiu: O femeie de 69 de ani, in pericol de soc hipotermic dupa ce a cazut intr-o fantana

O femeie de 69 de ani din Targu Jiu a fost salvata de pompieri dupa ce a cazut intr-o fantana. Femeia a stat agatata de un cablu mai bine de o ora la temperaturi sub zero grade pana cand rudele i-au.

ACCIDENT feroviar in SUA: Un tren care transporta petrol a fost lovit si aruncat de pe sine. Mai multe vagoane au luat foc

Un tren care transporta petrol si care a deraiat luni dupa-amiaza in statul american North Dakota, mai multe vagoane luand foc, a fost lovit de un alt tren, au anuntat autoritatile locale, citate de.

Mai multe judete din tara se afla sub cod galben de ceata. Printre acestea se numara si Aradul

Mai multe judete din tara se afla in aceasta dimineata sub cod galben de ceata. Printre acestea se numara si zonele de campie din judetele Arad, Timis, Bihor si Hunedoara, mai ales localitatile Timisoara, Arad, Oradea si Deva.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete si drumuri din tara.

In zonele de campie din judetele Arad, Timis, Bihor si Hunedoara, inclusiv localitatile Arad, Timisoara, Oradea si Deva se va semnala ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m, local depunere de chiciura polei). --- Traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale. In judetul Arges si pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti vizibilitatea scade sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Luni .

Un tren care transporta petrol in SUA a deraiat: Au fost provocate mai multe explozii, insa nu a fost nimeni ranit

Locuitorii din Casselton, un mic oras din statul North Dakota, au fost evacuati dupa ce un tren care transporta petrol a deraiat. Exploziile produse in urma accidentului s-au facut auzite pe o distanta de mai mul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )