Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tariceanu, despre discursul presedintelui: Dle Iohannis, ceea ce faceti este profund ilegal si neconstitutional

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre discursul presedintelui: Dle Iohannis, ceea ce faceti este profund ilegal si neconstitutional

Senatorul Calin Popescu Tariceanu a reactionat dur dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Somam PSD-ul sa inceteze cu atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis si cu toate minciunile si calomniile (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a somat PSD sa inceteze cu atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis si sa renunte la minciuni si manipulari. El a mai precizat apoi ca, in ultimele doua saptamani de.

Marcel Ciolacu, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis: Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL

Marcel Ciolacua reactionat la mesajul transmis marti seara de presedintele Klaus Iohannis, care a criticat in termeni duri PSD. in replica, liderul social-democrat l-a acuzat pe seful statului ca este.

Ministrul Sanatatii i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis raportul preliminar al controlului din sectiile ATI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din sectiile ATI, dar si solutiile care vor fi incluse intr-un plan de actiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )