Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tariceanu, despre jocul de culise din PNL: Centrul de comanda nu e la presedinte

B1 B1,
Tariceanu, despre jocul de culise din PNL: Centrul de comanda nu e la presedinte

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre jocurile de culine din interiorul PNL, acesta afirmand ca nu presedintele Klaus Iohannis este cel care trage fraiele in tabara. continuă pe B1

Theodor Paleologu, despre excluderea sa din PNL: Face parte din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii partidului

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune ca excluderea sa din partid face parte din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii liberale, punctand ca autorii dezastrului de la alegerile din Capitala raman in functii.

Radu Banciu, despre demisiile din PNL: Presa si-a dorit ca cineva sa plece. Dar nu e treaba noastra. Daca plecau, veneau altii si nu se rezolva nimic (VIDEO)

In emisiunea sa din data de 9 iunie, Radu Banciu a abordat cele mai proaspete subiecte din presa, dar si din politica. Printre acestea se enumera si cel al lui Crin Antonescu si a demisiilor care nu mai.

Reactia lui Theodor Paleologu cu privire la excluderea sa din PNL

Deputatul PNL Theodor Paleologu s-a declarat nemultumit de excluderea sa din partid, precizand ca el a avertizat non-stop asupra erorilor si derapajelor.

Senatorul Obreja a fost EXCLUS din PNL, pe motiv ca a sabotat din interior partidul

Senatorul Partidului National Liberal de Covasna, Marius Obreja, a fost exclus din cadrul organizatiei judetene, fiind acuzat ca a generat tensiuni si a sabotat din interior alegerile locale.

Raluca Pruna, despre sistemul judiciar din Romania: Este izolat in magistratura, se corecteaza foarte greu, mai sunt mici derapaje, dar nu suntem un stat politienesc (VIDEO)

Declaratie surprizatoare din partea unui ministru tehnocrat! Exista derapaje in justitia din Romania! O recunoaste chiar Raluca Pruna. Ea sustine ca sistemului judiciar de la noi i se cer foarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )