Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu propune un calendar pentru suspendarea lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Tariceanu propune un calendar pentru suspendarea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, propune intr-o scrisoare deschisa initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare a presedintelui. Basescu: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendare in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.

Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu, cu referendum pe 2 noiembrie

Calin Popescu Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendare in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere.

UPDATE Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui / Replica lui Basescu: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Traian Basescu, intr-o scrisoare deschisa facuta publica vineri. Conform documentului, citat de Agerpres, propunerea are ca baza probatorie nenumaratele incalcari ale prevederilor constitutionale puse in opera de Presedintele Romaniei in anii 2013 si 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )