Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tarile UE, prezente in Parcul Cismigiu si in statiile de metrou de Ziua Europei, prin muzica dans, obiceiuri si gastrnomie

B1 B1,
Tarile UE, prezente in Parcul Cismigiu si in statiile de metrou de Ziua Europei, prin muzica dans, obiceiuri si gastrnomie

Tarile Uniunii Europene vor fi sarbatorite, vineri, la Bucuresti, prin muzica, dansuri, gastronomie si obiceiuri desfasurate in Parcul Cismigiu, dar si in statiile de metrou, informeaza Mediafax. continuă pe B1

Sarbatoare la metrou de Ziua Europei: Statiile vor gazdui culturile tarilor UE

Ziua Europei 9 mai) va fi sarbatorita in statiile de metrou prin evenimente reprezentative pentru cultura cate unei tari din Uniunea Europeana, informeaza Mediafax. Cei care vor calatori cu metroul vineri,.

Ziua Europei in Bucuresti. Statiile de metrou isi schimba numele

Pe 9 mai, Bucurestiului se alatura marilor orase de pe continent si sarbatoreste Ziua Europei. Statiile de metrou din Capitala vor purta numele statelor membre, in timp ce un metrou cu simbolurile europene va circula pe mai multe magistrale.

Sarbatorim Ziua Europei cu depuneri de coroane de flori la Monumentul Ostasului Roman

Ziua de 9 mai este o zi importanta pentru maramureseni. Este ziua in care se sarbatoreste Independenta de Stat a Romaniei, Victoria Coalitiei Natiunilor Unite, dar este si Ziua Europei. Cu aceasta ocazie vor fi depuse coroane de flori la Monumentul Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal.

Cum a ajuns Timisoara capitala regatului Ungar in urma cu 700 de ani. Carol Robert I va avea de Ziua Europei bust pe Aleea Personalitatilor

De Ziua Europei, in 9 mai, pe Aleea Personalitatilor din Parcul cebntral, se va inaugura bustul lui Carol Robert de Anjou.

Spectacol international de Ziua Europei

Ziua Europei vine la Brasov cu o ambianta multiculturala si in sunet de muzica internationala. O oda a Bucuriei va fi dedicata atat regiunilor europene, cat si multiculturalitatii.

Elevii talentati din Galati vor fi premiati de Ziua Europei. Lista castigatorilor

In cadrul aceluiasi eveniment, publicul poate urmari un interesant spectacol de traditii ale minoritatilor etnice locale, precum si un simpozion despre Ziua Europei.

Ziua Europei, sarbatorita in Bucuresti, cu muzica unor fanfare din Scotia, Italia si Franta

Ziua Europei va fi sarbatorita in acest an la Bucuresti. Mai multe fanfare europene, venite din Scotia, Italia, Ungaria si Franta, vor sustine recitaluri in puncte cheie ale Capitalei, precum parcurile.

Bucurestenii sarbatoresc sambata Ziua Europei. Cinci fanfare vor anima orasul

Pe 9 mai, de Ziua Europei, in Bucuresti vor fi organizate mai multe evenimente pentru a celebra si pentru a reaminti cele trei principii care stau la baza Uniunii Europene: unitate, respect si toleranta.

Ziua Europei, serbata la Bacau cu dansuri moderne si populare, de studentii Grupului de Initiativa Basarabeana

Pe 9 mai, de Ziua Europei, de la ora 15, Grupul de Initiativa Bacau organizeaza un flashmob de amploare. Evenimentul, intitulat Europa danseaza, va avea loc in Piata Tricolorului din Bacau.

Statiile de metrou vor gazdui culturile tarilor UE, vineri, de Ziua Europei

Mai multe statii de metrou vor gazdui evenimente reprezentative pentru cultura cate unei tari din Uniunea Europeana, vineri, cu ocazia Zilei Europei 9 mai), anunta Reprezentanta Comisiei Europene si Metrorex,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )