Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

B1 B1,
Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

Tarom a anutat marti seara anularea cursei RO 153/4 Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, pentru ca nu putea fi operata in siguranta, anunta compania. Ca urmare a mesajelor primite din partea autoritatilor. continuă pe B1

Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

Compania aeriana Tarom a anutat marti seara anularea cursei RO 153/4 Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, pentru ca nu putea fi operata in siguranta, relateaza MEDIAFAX. Ca urmare a mesajelor.

UPDATE. Agentia Europeana pentru Siguranta Aeriana recomanda companiilor europene sa evite cursele aeriene spre Israel, dupa atacul din Tel Aviv

Companiile europene care opereaza curse spre Israel sunt sfatuite de Agerntia Europeana pentru Siguranta Aeriana AESA) sa evite astfel de zboruri pana la stabilizarea situatiei. Recomandarea vine dupa un atac cu rachete care a avut loc in apropierea aeroportului din Tel Aviv. tarom a anuntat deja anularea zborurilor.

Air France si Lufthansa suspenda zborurile spre Israel din cauza riscului unor atacuri cu rachete

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis suspendarea zborurilor spre Israel, din cauza rachetelor lansate de militanti Hamas in contextul conflictului cu armata israeliana. Am decis suspendarea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )