Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tataru: Medicul-erou de la Piatra Neamt are test COVID pozitiv. A intrat pe dializa in Belgia

Antena3 Antena3,
Tataru: Medicul-erou de la Piatra Neamt are test COVID pozitiv. A intrat pe dializa in Belgia

Catalin Denciu, medicul-erou ars in incendiul produs la spitalul din Piatra Neamt si transportat cu avionul in Belgia, a fost reconfirmat cu COVID-19, la Spitalul Floreasca din Capitala. Nelu Tataru a anuntat, luni seara, la un post TV, ca acesta a fost ars pe 75% din suprafata corpului si a intrat pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. continuă pe Antena3

Medicul-erou de la Piatra Neamt, confirmat cu COVID-19, pentru a doua oara

Medicul Catalin Denciu, eroul tragediei de la Piatra Neamt, a fost confirmat cu COVID-19, pentru a doua oara. in luna aprilie, acesta a mai fost infectat cu noul coronavirus. Medicul Catalin Denciu,.

Tragedie la Spitalul Piatra Neamt! 10 pacienti COVID au ars de vii, dupa un incediu la sectia ATI

Zece pacienti internati cu COVID-19 au murit, iar alte sapte persoane, printre care si un medic, sun.

Gabriel Diaconu, dupa declaratia lui Tataru la tragedia din Piatra Neamt: Cum sa fim toti la fel de vinovati, domnule ministru al Sanatatii?

Medicul psihiatru Gabriel Diaconnu ii explica ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de ce nu toti romanii sunt vinovati de tragedia care a avut loc sambata-seara la sectia ATI a Spitalului Judetean de urgenta din Piatra Neamt, dupa ce Tataru a spus, raspunzand unei intrebari, ca toti trebuie sa ne simtim vinovati.

Dr. Tudor Ciuhodaru: Poate macar acum, in urma tragediei de la Piatra Neamt, autoritatile vor deschide spitalul modular de la Letcani

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru a avertizat ca autoritatile trebuie sa faca operational spitalul modular de la Letcani, in urma tragediei produse sambata la spitalul din Piatra Neamt, soldata, potrivit unui bilant provizoriu, cu 7 pacienti decedati si un ranit, medic ATI, in stare grava.

Nelu Tataru se va deplasa la Piatra Neamt pentru evaluarea situatiei de la Spitalul Judetean

Ministrul Nelu Tataru se va deplasa, sambata seara, la Piatra Neamt pentru evaluarea situatiei, in urma incendiului izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean, potrivit Ministerului Sanatatii, transmite Agerpres.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii, a fost testat pozitiv pentru Covid, desi el s-a infectat cu SARS-CoV-2 si in primavara, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Tariceanu, despre incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt: Nici Orban si nici Tataru nu au nici o scuza de data asta

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur cu privire la tragicul eveniment din Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane. El a declarat pe retelele de socializare ca imaginile din spitalul groazei l-au afectat profund.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )