Libnet.ro
UNICEF

12:45

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Hotnews Hotnews,
 Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii, a fost testat pozitiv pentru Covid, desi el s-a infectat cu SARS-CoV-2 si in primavara, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24. continuă pe Hotnews

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt si transferat ieri la un spital din Belgia, este in continuare in stare grava

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si transferat ieri la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, este in continuare in stare grava, anunta Ministerul Sanatatii.

Avionul MApN cu medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a decolat spre Belgia

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, este transferat duminica la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru tratament de specialitate, transmite MApN.

Medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt va fi transfert in prima faza la Iasi apoi dus cu un avion militar la Spitalul Floreasca din Capitala

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt Lucian Micu a declarat, sambata seara, ca medicul de garda ranit in incendiul de la sectia ATI va fi transferat in prima faza la Spitalul din Iasi, iar apoi va fi luat cu un avion militar si va fi dus la Spitalul Floreasca din Capitala.

Cum arata spitalul din Belgia unde medicul erou de la Piatra Neamt a fost dus. Asa ceva rar vezi in Romania

Medicul erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, a fost transportat de urgenta, duminica, la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia. Imaginile cu institutia sunt dincolo de orice imaginatie, rar vezi asa ceva in Romania. Eroul incendiului de la spitalul din Piatra Neamt, transferat in Belgia Cu arsuri pe 40% din suprafata .

Medicul Catalin Denciu va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra-Neamt: Patru familii ale unor victime din incendiu vor primi ajutoare financiare

Medicului-erou Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in timp ce incerca sa salveze pacientii aflati in mijlocul incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra-Neamt, ii va fi oferit titlul de.

Medicul erou va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari va primi titlul de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt. Decizia va fi luata in sedinta extraordinara a Consiliului Local programata luni, scrie Mediafax. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul orasului Piatra Neamt, Andrei Carabelea. El a convocat o sedinta extraordinara a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la sectia ATI si pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt medicului Catalin Denciu.

Medicul erou de la Piatra Neamt, cetatean de onoare al orasului

Consiliul Local Piatra Neamt i-a conferit luni titlul de Cetatean de Onoare al orasului medicului Catalin Denciu, ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt in timp ce incerca sa salveze pacienti.

Patriarhul Daniel, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati. Ce spune despre medicul erou

Patriarhul Daniel afirma, intr-un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, ca preotii se roaga lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti, intre care se afla si medicul de garda care a pus viata pacientilor sai mai presus de propria sa viata.

Incendiul de la Piatra Neamt Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a anuntat ca a invitat la consultari reprezentantii partidelor din legislativul judetean, pentru a desemna noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, relateaza Agerpres.

Alexandra Furnea, supravietuitoare de la Colectiv, despre incendiul de la Piatra Neamt: Uitati-va bine la imagini! Sa ne fie rusine!

Alexandra Furnea, una dintre supravietuitoarele de la Colectiv, este ingrozita de ceea ce s-a intamplat sambata seara la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt. Ea rememoreaaza pe pagina sa de socializare amintiri pe care le-ar fi vrut uitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )