Libnet.ro
UNICEF

16:30

Medicul-erou de la Piatra Neamt, confirmat cu COVID-19, pentru a doua oara

B1 B1,
Medicul-erou de la Piatra Neamt, confirmat cu COVID-19, pentru a doua oara

Medicul Catalin Denciu, eroul tragediei de la Piatra Neamt, a fost confirmat cu COVID-19, pentru a doua oara. in luna aprilie, acesta a mai fost infectat cu noul coronavirus. Medicul Catalin Denciu,. continuă pe B1

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii, a fost testat pozitiv pentru Covid, desi el s-a infectat cu SARS-CoV-2 si in primavara, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24.

Cincinalul si incendiul: Tragedia de la Piatra Neamt a fost precedata de alte doua incidente grave, provocate tot de foc. Filmul evenimentelor de sambata

Derularea evenimentelor tragice care s-au petrecut in cazurile maternitatii Giulesti 16 august 2010) si cele din clubul Colectiv 30 octombrie 2015) s-a repetat, sambata seara, la Piatra Neamt, acolo unde 10 pacienti internati la sectia ATI au murit la Spitalul Judetean, iar medicul de garda care a incercat sa ii salveze din flacari se zbate intre viata si moarte.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Managerul a demisionat Parchetul a dispus expertize ADN pentru identificarea a 5 dintre victime Medicul erou, in continuare in stare grava

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt - unde sambata seara 10 pacienti au murit in incendiu, iar un medic a fost grav ranit - a anuntat luni ca va demisiona, el acuzand implicarea politicului. intre timp, Parchetul a continuat cercetarile la fata locului si audierile de martori, pentru a stabili cauza incendiului, iar procurorii au dispus expertize ADN pentru cinci dintre victime, care nu au putut fi identificate. 25: Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid22. 10: Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului21. 45: Orban, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Nu este suficienta o demisie Ancheta penala care trebuie sa identifice responsabilii.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

Medicul-erou de la Piatra Neamt a ajuns cu bine in Belgia (surse medicale)

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, a ajuns cu bine in Belgia, au confirmat pentru HotNews. ro surse medicale. Transferul s-a realizat cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane, in conditii speciale, cu asistenta medicala specializata asigurata, pe toata durata transportului, de o echipa din cadrul Ministerului Apararii Nationale si SMURD Bucuresti. Pacientul a fost preluat de medicii militari belgieni, care vor stabili, dupa finalizarea procedurilor de evaluare medicala, conduita terapeutica si de suport medical, mai spune Ministerul Apararii.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Nelu Tataru, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Oricat au incercat cei doi medici si cele doua asistente sa intervina, a fost peste puterile lor. Cred ca am facut tot ce se putea pentru acesti pacienti. Cei care au gresit sa raspunda

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca interventia celor doi medici si a celor doua asistente in momentul incendiului de la sectia ATI de la Spitalul din Piatra-Neamt a fost peste puterile acestora, in.

Detalii socante din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Unde au fost gasite, de fapt, doua cadavre

Societatea romaneasca este inca sub efectul dramei de la Colectiv, de acum cinci ani. Acum, in plina criza epidemiologica, o noua drama loveste in sistemul medical romanesc. Incendiul devastator de la Piata Neamt demonstreaza inca odata ca Romania sufera. Colapsul unui sistem medical deja bolnav, dovedit la Piata Neamt in ultimele 48 de ore au .

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )