Libnet.ro
UNICEF

20:45

Taxa la podul Cernavoda, ELIMINATA complet pana in septembrie, dupa blocajul din aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Taxa la podul Cernavoda, ELIMINATA complet pana in septembrie, dupa blocajul din aceasta dimineata

30 - Taxa la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda va fi eliminata complet pana la 1 septembrie, nu doar in zilele de week-end, a declarat sefului Departamentului pentru Proiecte de. continuă pe Antena3

Taxa pe podul Cernavoda va fi eliminata complet pana in septembrie

Taxa la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda va fi eliminata complet pana la 1 septembrie, nu doar in zilele de week-end, a anuntat seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura, Alexandru Nastase.

Taxa pe podul Cernavoda va fi eliminata complet pana la 1 septembrie

Taxa la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda va fi eliminata complet pana la 1 septembrie, nu doar in zilele de week-end, a declarat seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura, Alexandru Nastase.

Promisiunea Guvernului pentru soferi: taxa de pod de la Fetesti va fi eliminata complet pana la 1 septembrie

Taxa la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda va fi eliminata complet pana la 1 septembrie, nu doar in zilele de weekend.

Taxa la podul Cernavoda, ELIMINATA pe toata durata week-endului, dupa blocajul din aceasta dimineata

Compania de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a eliminat plata taxei la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda pe toata durata week-endului, masura ceruta de premierul Ponta, care a afirmat ca CNADNR este.

Victor Ponta: Taxa la podul Cernavoda, suspendata in weekend; CNADNR a facut o catastrofa, e incompetent in a stabili un sistem

Plata taxei de trecere a podului peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda va fi suspendata permanent la sfarsit de saptamana, o rezolvare romaneasca generata de faptul ca CNADNR este incompetent in a identifica un sistem in care soferii sa achite taxa fara a sta la coada, a anuntat joi premierul Ponta.

Taxa la podul Cernavoda a fost eliminata pe toata durata week-endului, dupa criticile lui Ponta

Compania de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a eliminat plata taxei la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda pe toata durata week-endului, masura ceruta de premierul Ponta, care a afirmat ca CNADNR este incompetenta in a identifica un sistem in care soferii sa achite taxa fara a astepta la coada .

Taxa la podul Cernavoda a fost eliminata pe toata durata week-endului

Compania de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a eliminat plata taxei la podul peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda pe toata durata week-endului, masura ceruta de premierul Ponta, care a afirmat ca CNADNR este incompetenta in a identifica un sistem in care.

Victor Ponta: Taxa la podul Cernavoda, suspendata in week-end. CNADNR e incompetent

Plata taxei de trecere a podului peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda va fi suspendata permanent la sfarsit de saptamana, a anuntat premierul Ponta in sedinta de guvern de joi. Sistarea platii taxei de.

Cod Rosu de inundatii pe raurile Barzava, Moravita si Caras, pana sambata dupa-amiaza

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare Cod Rosu de inundatii, valabila in bazinele hidrografice Barzava, Moravita si Caras pana sambata dupa-amiaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )