Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teatrul Viselor spulberate! Manchester United, eliminata de Sevilla din Liga Campionilor! Roma merge mai departe

Adevărul Adevărul,
Teatrul Viselor spulberate! Manchester United, eliminata de Sevilla din Liga Campionilor! Roma merge mai departe

AS Roma si FC Sevilla s-au calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce le-au depasit pe Sahtior Donetk, respectiv Manchester United. continuă pe Adevărul

Champions League: Manchester United vs Sevilla/ Lupta continua pe Old Trafford de la 0-0

Cel mai interesant meci al zilei de marti in Champions League este, cel putin la prima vedere, cel dintre Manchester United si Sevilla. Dupa 0-0 in mansa tur a optimilor, diavolii sunt hotarati sa se impuna pe Old Trafford si sa-si treaca numele pe lista participantelor la tragerea la sorti pentru sferturile competitiei. Cealalta confruntare a serii va fi gazduita de Stadio Olimpico, acolo unde urmeaza sa se dueleze AS Roma si Sahtior Donetk.

MANCHESTER UNITED SEVILLA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

MANCHESTER UNITED SEVILLA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Marti 13. 2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Manchester United Sevilla, din cadrul optimilor de finala UEFA Champions.

MANCHESTER UNITED - SEVILLA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM PROTV LOOK - VIDEO

MANCHESTER UNITED - SEVILLA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. United va intalni marti, pe Old Trafford, echipa spaniola Sevilla in returul optimilor de finala ale Ligii Campionilor, .

Liga Campionilor: FC Sevilla a invins Manchester United, scor 2-1, si s-a calificat in sferturile de finala/ AS Roma trece de Sahtior Donetk

Formatia FC Sevilla s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, in returul optimilor competitiei, potrivit news. ro. In tur, scorul a fost egal, 0-0, potrivit news. ro. Si AS Roma s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sahtior Donetk.

Sevilla elimina pe Manchester United din Champions League

Echipa spaniola FC Sevilla furnizeaza surpriza optimilor de finala in Champions League si o scoate din competitie pe mult mai titrata Manchester United, dupa 0-0 acasa in tur si 2-1 pe Old Trafford.

Pariati pe Manchester United - Sevilla

Accesati aceasta pagina pentru a paria pe meciul serii in optimile Champions League, Manchester United - Sevilla. In tur a fost 0-0.

VIDEO Manchester United, victorie cu Liverpool (scor 2-1) - Rashford, decisiv pentru echipa lui Mourinho

Manchester United s-a impus la limita in fata rivalei Liverpool, scor 2-1, in duelul pentru pozitia secunda a clasamentului din Premier League etapa a XXIX-a). Gratie acestui succes, formatia pregatita de Jose Mourinho s-a distantat la cinci puncte de cormorani.

Avancronica meciului Manchester United Sevilla

Cele doua echipe isi disputa marti seara pe Old Trafford calificarea in sferturile de finala ale Champions League, faza a competitiei unde Sevilla n-a mai ajuns de 60 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )