Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau, rezultat formidabil: De cate victorii mai are nevoie pentru a castiga US Open

Adevărul Adevărul,
Tecau, rezultat formidabil: De cate victorii mai are nevoie pentru a castiga US Open

La cateva minute dupa ce Sorana Cirstea 77 WTA), ultima romanca ramasa pe tabloul de simplu, a fost eliminata, fanii tenisului din Romania au primit, totusi, si o veste buna dinspre Flushing Meadows. continuă pe Adevărul

FIREA: USR, spre exemplu, nu mai are niciun drept sa mai spuna ca lupta impotriva coruptiei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al PSD, a declarat, joi seara, ca ideal ar fi fost ca alegerile locale sa fie amanate pana in primavara anului 2021, dar crede ca nu este periculos ca lumea sa mearga la vot, ci mai degraba este periculos ca oamenii sa nu voteze. Firea a afirmat despre USR ca nu mai are niciun drept sa spuna ca lupta impotriva coruptiei, dupa ce nu a reactionat impotriva coruptiei guvernului actual, al PNL, conform news. ro.

Premierul Ludovic Orban: Ultimul lucru de care are nevoie Romania acum este o noua motiune de cenzura a PSD

Romania are nevoie de un guvern stabil implicat, care sa rezolve problemele cetatenilor si sa se lupte cu toate instrumentele legale pentru a stavili raspandirea virusului si pentru relansarea economica,.

Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea. Romancele il pun in prajituri, fara sa stie ce intrebuintari mai are

Curatenia in bucatarie este mereu anevoioasa, fiind suprafete mari si timp foarte scurt. Partea cea mai dificila este mereu curatarea grasimii de pe aragaz, dulapuri, fara a aduce daune lemnului sau plasticului. Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea Produsele chimice, pe langa faptul ca sunt scumpe, ele pot contine si substante abrazive care pot .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )