Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tecau si Rojer, victorie detasata in primul tur de la US Open

B1 B1,
Tecau si Rojer, victorie detasata in primul tur de la US Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a castigat, miercuri, scor 6-1, 6-3, partida disputata impotriva lui Florian Mayer si a lui Julian Knowle, in primul tur al probei de dublu de la. continuă pe B1

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, duel cu Knowle si Mayer in primul tur la New York

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cap de serie numarul 5) vor intalni in primul tur al turneului de la US Open ultimul de Grand Slam al anului) dublul Julian Knowle/Florian Mayer Austria/Germania).

Esec la US Open! Perechea formata din Andreea Mitu si Aleksandra Krunic, invinsa dupa o ora si jumatate de joc

Perechea formata din Andreea Mitu si Aleksandra Krunic a fost invinsa de Marina Erakovic /Arantxa Parra-Santonja, cu 2-6, 6-2, 6-0 in primul tur al probei feminine de dublu la US Open, potrivit.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur

Onlinesport. ro a transmis live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep l-a disputatin primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

LIVE US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur (18:00)

Onlinesport. ro transmite live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep il disputa in primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

US Open. Andreea Mitu, invinsa in primul tur

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu si sarboaica Aleksandra Krunic a fost invinsa de Marina Erakovic Noua Zeelanda)/Arantxa Parra-Santonja Spania), cu 2-6, 6-2, 6-0,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )