Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tehnici de manipulare marca Liviu Dragnea9474;OPINIE

România Liberă România Liberă,
Tehnici de manipulare marca Liviu Dragnea9474;OPINIE

Liviu Dragnea a incercat o tentativa de manipulare cand a propus-o pe Sevil Shaidehh pentru postul de premier. Toata aceasta controversa din media, mai mult sau mai putin artificiala, privind religia lui Sevil Shaidehh, ii prinde bine din doua motive. in primul rand, muta discursul pe teme false, religioase, in loc sa il concentreze pe abilitatile profesionale ale unei persoane care a stat mult timp in umbra lui Nicusor Constantinescu. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Am primit mesaje ca o sa fiu arestat. Nu mai merge sa intoarca istoria

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca a primit amenintari ca va fi arestat in momentul in care isi va da demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Dragnea a ramas fara imunitate doar o zi, de luni, cand si-a dat demisia din functia de deputat, pana marti, cand i s-a validat noul mandat de deputat.

Liviu Dragnea, invitat la Antena 3: Iohannis trage de timp cu instalarea guvernului ca masurile fiscale anuntate de noi sa nu poata fi implementate/ Sotul luiShhaideh este curat, verificat si rasverificat

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost invitat joi seara la Sinteza Zilei, difuzata de Antena 3. Liderul PSD s-a plans ca Iohannis amana nefondat investirea noului guvern incercand astfel sa impiedice implementarea unor masuri fiscale anuntate de PSD de la 1 ianuarie, dar si pentru a permite actualului Guvern sa acopere anumite ilegalitati. Dragnea a mai anuntat ca isi doreste ca valoarea abonamentului la retelele private de sanatate sa se deduca din impozitul pe venit si sa genereze concurenta.

Ion Cristoiu: Ocupati cu Sevil Shhaideh, liderilor Opozitiei le-a scapat adevaratul subiect de scandal. Penalul Liviu Dragnea este al treilea om in stat

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de Joi despre propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, Sevil Shaidehh, si despre faptul ca numele propus a fost tinut ascuns, stiut doar de Liviu.

Gabriela Firea insista ca Liviu Dragnea sa fie facut premier in anul 2017

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca partidul ei nu renunta la proiectul de a-l face premier pe Liviu Dragnea.

LIVIU DRAGNEA, NOUL PRESEDINTE AL CAMEREI DEPUTATILOR (VIDEO)

UPDATE:Liviu Dragnea a fost instalat in functia de presedinte al Camerei Deputatilor in urma votului din plen. 216 deputati au votat in favoarea numirii acestuia, in timp ce 101 au.

Liviu Dragnea este noul presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 216 voturi pentru si 101 impotriva. Dragnea a fost singurul candidat pentru aceasta functie.

Consultari decisive la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liviu Dragnea anunta numele propunerii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va incepe, maine, a doua runda de consultari cu partidele parlamentare. Presedintele PSD Liviu Dragnea va veni insotit de liderii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Contantin. inainte de consultari, Dragnea i-a convocat pe social-democrati pentru a le cere mandat in alb, astfel incat, sa anunte, in premiera, la Cotroceni, numele premierului.

Basescu ii cere lui Liviu Dragnea sa se gandeasca la imaginea Romaniei in NATO si UE daca Shhaideh va ajunge premier

Fostul presedinte Traian Basescu i-a cerut, sambata, lui Liviu Dragnea sa se gandeasca la modul cum va fi afectata imaginea Romaniei in NATO si in UE, daca Sevil Shhaideh va ajunge prim-ministru la Bucuresti.

Ramane de vazut daca Liviu Dragnea e un travestit, un rechin sau mascul alfa la caprite ratacite: Crin Antonescu, ironic cu presedintele PSD

Liviu Dragnea este acum omul momentului in politica romaneasca dupa ce a reusit sa obtina 46% cu PSD in alegeri parlamentare si a intocmit in Parlament o majoritatea solida care sa.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea continua. Ce surpriza pregateste liderul PSD

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea continua. De cand seful statului a amanat decizia in ceea ce priveste numirea lui Sevil Shhaideh ca premier, liderul PSD a inceput sa faca af.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )