Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tehnici prin care ne pastram optimismul si cum ne prelungeste acesta viata: explicatiile unui renumit biolog

Adevărul Adevărul,
Tehnici prin care ne pastram optimismul si cum ne prelungeste acesta viata: explicatiile unui renumit biolog

John Medina, un apreciat biolog american, autor al bestseller-ului Brain Rules: 12 Principles for Surviving and Thriving at Work, Home, and School, explica de ce este important optimismul in viata, cu cati ani ne poate prelungi acesta viata si a impartasit doua exercitii eficiente in mentinerea unei stari de bine. continuă pe Adevărul

Senat: Propunerea legislativa prin care persoanele condamnate penal definitiv au interdictie de a candida la Presedintie - respinsa

Senatul a respins luni initiativa legislativa initiata de un grup de parlamentari PNL prin care se propunea ca persoanele condamnate penal definitiv sa aiba interdictie de a candida pentru functia de sef al statului, informeaza Agerpres.

PNL va depune luni la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82 prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, scrie News. ro.

CEx al PSD a adoptat o rezolutie prin care denunta statul paralel si ilegitim

ACTUALIZARE 17:31 Comitetul Executiv National CEx) al Partidului Social Democrat PSD) a adoptat astazi, la Baile Herculane, o rezolutie prin care a denuntat statul paralel si ilegitim, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice. *ACTUALIZARE 13:08 Dragnea si Tudose, asteptati cu huiduieli la sedinta CEx al PSD: Sa vina DNA sa va ia .

Utile: Cercetatorii au gasit, in sfarsit, o metoda prin care putem sa prevenim dementa; De ce sa nu iei niciodata medicamentele de raceala; Tu stii ce alimente iti dau dureri de cap?

Supa care te ajuta sa tii raceala la distanta. Vremea urata cere o mancare si. Cum reusesc japonezii sa se mentina supli si sa traiasca mult. Patru reguli de la care nu se abat. Secretele celor mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )