Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Hotnews Hotnews,
 Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni, citat de Antena3. La licitatie, nicio alta firma nu a facut concurenta. Astfel, in plina ancheta a DNA, Tel Drum va primi, pana in 2021, aproximativ 96 de milioane de lei la Consiliul Judetean Teleorman. Acesta este cel mai mare contract castigat anul acesta de firma in cauza, mai scrie Antena 3. continuă pe Hotnews

in plina ancheta a DNA, Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni. La licitatie, nicio alta firma nu a facut.

Subiectele zilei: Viktor Orban il vrea aliat pe Dragnea in razboiul cu UE; Noi inregistrari audio care dovedesc haosul interventiei de la Colectiv; Firma Tel Drum nu a optat pentru plata defalcata a TVA, impusa de Dragnea si guvernarea sa

Se infiinteaza institutia Procurorului European. In cazurile de condamnare, se vor confisca banii furati din buzunarele noastre. Parlamentul European a aprobat, joi, infiintarea institutiei Procurorul European. In aceasta institutie, care se va axa pe fraudele cu banii. De ce nu vor americanii sa renunte la arme. Majoritatea americanilor sunt in favoarea controlului armelor, dar republicanii refuza sa-i ia in seama. Orice masura impotriva dreptului de a detine arma va intampina obstacole juridice: o propunere de limitare a munitiei din magazinele de arme.

Tel Drum pastreaza monopolul pe Teleorman in ciuda problemelor penale. Contract de 20 de milioane de euro cu Consiliul Judetean

Faptul ca procurorii DNA cerceteaza cu mare atentie toate contractele si afacerile derulate de firma Tel Drum nu a impiedicat compania sa puna mana pe un nou contract extrem de important si nu oriunde.

Ea este romanca din echipa care a castigat NOBELUL pentru Fizica! (FOTO)

O tanara din Arad a ajuns, la 33 de ani, sa lucreze cu echipa cercetatorilor americani care a fost distinsa acum cu premiului Nobel pentru Fizica. Anamaria Effler traieste in America de 14 ani,.

Pregatiri campanie Black Friday - Idei si trucuri pentru afacerile mici din online

In general afacerile mici din online evita sa participe la maratonul reducerilor de Black Friday pentru ca au bugete prea mici pentru campaniile de marketing, nu pot oferi clientiilor reduceri substantiale sau nu au logistica necesara. De asemenea, unii antreprenori se tem de competitia cu marii comercianti. Totusi exista cateva trucuri si idei care ii pot ajuta pe acestia sa-si vanda produsele si sa fie cu un pas inaintea marilor comercianti.

Clever Taxi lanseaza o platforma dedicata companiilor: discount de pana la 33% pentru toate cursele din luna octombrie

Clever Taxi a lansat serviciului Clever Corporate, o platforma de vouchere digitale pentru transportul angajatilor. Serviciul a fost testat in ultimul an cu un numar limitat de firme, iar acum este disponibil tuturor companiilor din Bucuresti,.

Reprezentantul Madridului in Catalonia cere scuze pentru violentele politiei din timpul referendumului

Enric Millo, reprezentantul Madriduluiin Catalonia, a cerut scuze vineri protestatarilor, pentru interventia brutala a politiei fata de ei, la referendumul de duminica, relateaza agerpres. ro. Enric.

Reprezentantul Madridului in Catalonia isi cere scuze pentru violentele politistilor din ziua votului pentru independenta

Reprezentantul guvernului Spaniei in Catalonia, Enric Millo, isi cere scuze pentru raspunsul violent al politiei Spaniei fata de protestatarii care au incercat sa voteze la referendumul interzis) pentru independenta regiunii, relateza Reuters.

Simona Halep si-a aflat adversara pentru semifinalele turneului din Beijing. Cu cine se va intalni romanca

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, are ocazia de a-si lua o noua revansa la Beijing, in fata Jelenei Ostapenko din Letonia, care a impiedicat-o sa obtina primul titlu de Grand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )