Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefoanele chinezesti care ar putea salva Windows 10 Mobile

Adevărul Adevărul,
Telefoanele chinezesti care ar putea salva Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile e sistemul de operare mobil pe care Microsoft spera sa-l faca rival pentru Android. Totusi, n-a reusit, dar salvarea ar putea veni din China. continuă pe Adevărul

Xiaomi Mi 5, OnePlus 2 si One Plus 3 vor rula Windows 10 Mobile

La scurt timp dupa lansarea oficiala a noului smartphone de top Xiaomi Mi 5 cu Android, au aparut zvonuri cum ca va putea rula si Windows 10 Mobile. La ora actuala, posibilitatea sa aveti un smartphone cu Windows Phone sau Windows 10 Mobile este infima catre inexistenta. Aceasta problema se datoreaza atat faptului ca s-ar [].

Lumia 650 prevesteste sfarsitul Microsoft pe piata de smartphone-uri

In cadrul MWC 2016, cei de la Microsoft au etalat o serie de dispozitive cu Windows 10 Mobile, printre care se numara si smartphone-ul Lumia 650, un low-end pentru business, cum l-au numit americanii. intr-o vreme, eram mare fan al smartphone-urilor cu Windows. Tin minte ca aveam un model de ZTE cu Windows Phone 7, [].

Huawei incearca lumea Windows 10 cu hibridul MateBook

Huawei MateBook este un hibrid intre o tableta si un laptop. Este ceea ce dispozitivele cu Windows au ajuns sa fie si nu se descurca deloc rau.

Ministrul energiei, catre minerii din Valea Jiului: Singura solutie care poate salva CE Hunedoara de la disparitie este munca. Oricine va spune ca se poate altfel va minte

Victor Grigorescu, ministrul energiei, spune ca intelege supararea si revolta minerilor din Valea Jiului care s-au blocat marti in subteran. Asa nu se mai poate! Inteleg ca din toate promisiunile politice din ultimii 15 ani, aproape niciuna nu a fost onorata, a declarat Victor Grigorescu. Acesta precizeaza ca singura solutie pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara de la disparitie este munca. Oricine va spune ca se poate altfel va minte, a precizat Grigorescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )