Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumia 650 prevesteste sfarsitul Microsoft pe piata de smartphone-uri

Playtech Playtech,
Lumia 650 prevesteste sfarsitul Microsoft pe piata de smartphone-uri

In cadrul MWC 2016, cei de la Microsoft au etalat o serie de dispozitive cu Windows 10 Mobile, printre care se numara si smartphone-ul Lumia 650, un low-end pentru business, cum l-au numit americanii. intr-o vreme, eram mare fan al smartphone-urilor cu Windows. Tin minte ca aveam un model de ZTE cu Windows Phone 7, []. continuă pe Playtech

HTC Desire 530, 640 si 825 sunt noi smartphone-uri accesibile

Nu vom duce lipsa de lansari de smartphone-uri in urmatoarele zile, iar multe dintre ele, precum HTC Desire 530, 630 si 825 vor avea preturi accesibile. in cadrul MWC 2016, cei mai mari producatori din industria de mobile s-au prezentat cu dispozitive cat se poate de variate, unele mai accesibile decat altele. Pe langa Galaxy [].

FOTOGALERIE Targul de tehnologie Mobile World Congress. Super-smartphone-uri, cozi, realitate virtuala si contraste

Trei tendinte au marcat targul Mobile World Congress care se incheie joi la Barcelona: realitatea virtuala, tehnologia 5G si smartphone-urile ultra-performante. Prima e la inceput, a doua va ajunge in piata peste cativa ani, iar a treia este mai reala ca niciodata. Aparitiile lui Mark Zuckerberg au marcat evenimentul, iar o fotografie cu el a devenit virala si a starnit si ingrijorari. MWC Barcelona este un eveniment plin de contraste si in unele momente poate fi enervant, insa are si momente frumoase. Despre toate puteti citi in articol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )