Libnet.ro
UNICEF

15:15

HR Telekom: Cautam 200 de oameni. Sunt specializari pentru care recrutarea poate dura un an de zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HR Telekom: Cautam 200 de oameni. Sunt specializari pentru care recrutarea poate dura un an de zile

Recrutarea pentru pozitii care cer cunostinte de tehnologii foarte noi si cu un grad mare de specializare poate dura si un an, a declarat pentru Wall-Street. ro, Luciana Diaconu, managerul de resurse umane pe segmentul de recrutare si training in cadrul. continuă pe Wall-Street Ro

3 motive pentru care cartofii copti sunt sanatosi

Multe persoane persoane sunt innebunite dupa cartofi. Iar aceste legume coapte sunt pur si simplu fantastice. Cartofii copti au o multime de beneficii pentru sanatate. Iata 3 dintre ele. Sunt alimentele cele.

Testul pentru care ai doar 20 de secunde la dispozitie sa dai raspunsul. Accepti provocarea?

Acest test provoaca inteligenta internautilor cu urmatoarea intrebare: Pe ce numar e parcata masina rosie?Potrivit unica. ro, ai la dispozitie doar 20 de secunde pentru a da raspunsul corect. Asadar, pe ce num.

Si-a dat in judecata ginecologul: Nu puteam sa imi scot din minte consultatia - Motivul pentru care femeia a recurs la asa ceva

O pacienta si-a reclamat medicul ginecolog pe motiv ca modul in care a efectuat controlul mamar in ultimii trei ani a fost excesiv de sexual, scrie Daily Mail. Femeia in varsta de 49 de ani a mers la o alta.

VIDEO Tumba pentru care Becali vrea sa plateasca 2 milioane de euro (sau 400.000 de euro pe gol)

Steaua a anunat un transferaproape realizat, marti, talentatul atacantAndrei Ivan 19 ani) de la CSU Craiova pentru suma de 2 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in aceeasi zica s-a decis sa il ia pe acest jucator dupa ce a vazut cum a facut o tumba, bucurandu-se in urmaunui gol. In opinia luiBecali, acea tumba nu este la indemana oricui, ci doar a unui jucator cu calitati fizice deosebite. Iata mai jos cateva goluri marcate de Ivan, inclusiv de acum celebra tumba, la minutul 3:00.

VIDEO Tumba pentru care Becali a platit 2 milioane de euro (sau 400.000 de euro pe gol)

Steaua l-a transferat marti pe talentatul atacantAndrei Ivan 19 ani) de la CSU Craiova pentru suma de 2 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in aceeasi zica s-a decis sa il ia pe acest jucator dupa ce a vazut cum a facut o tumba, bucurandu-se in urmaunui gol. In opinia luiBecali, acea tumba nu este la indemana oricui, ci doar a unui jucator cu calitati fizice deosebite. Iata mai jos cateva goluri marcate de Ivan, inclusiv de acum celebra tumba, la minutul 3:00.

Casanova de Cugir. Motivul incredibil pentru care un tanar obisnuia sa intrerupa orele intr-un liceu din oras

Un elev din Cugir a fost sanctionat de jandarmi pentru ca a deranjat cursurile unui colegiu din oras, acesta facandu-si, se pare, un obicei din a patrunde fara drept in institutia de invatamant, alta.

10 motive in plus pentru care ar trebui sa bei cafea zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume zilnic o ceasca de cafea. Consumul acestei licori aromate are o multime de beneficii pentru sanatate, creste starea de.

Fanii o vor la Eurovision, dar nu se va intampla prea curand! MOTIVUL ULUITOR pentru care INNA NU PARTICIPA la prestigiosul concurs

In fiecare an, cel mai vehiculat nume pentru a reprezenta Romania la Eurovision ramane INNA, artista care a doborat recorduri.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )