Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Tumba pentru care Becali vrea sa plateasca 2 milioane de euro (sau 400.000 de euro pe gol)

Online Sport Online Sport,
VIDEO Tumba pentru care Becali vrea sa plateasca 2 milioane de euro (sau 400.000 de euro pe gol)

Steaua a anunat un transferaproape realizat, marti, talentatul atacantAndrei Ivan 19 ani) de la CSU Craiova pentru suma de 2 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in aceeasi zica s-a decis sa il ia pe acest jucator dupa ce a vazut cum a facut o tumba, bucurandu-se in urmaunui gol. In opinia luiBecali, acea tumba nu este la indemana oricui, ci doar a unui jucator cu calitati fizice deosebite. Iata mai jos cateva goluri marcate de Ivan, inclusiv de acum celebra tumba, la minutul 3:00. continuă pe Online Sport

VIDEO Tumba pentru care Becali a platit 2 milioane de euro (sau 400.000 de euro pe gol)

Steaua l-a transferat marti pe talentatul atacantAndrei Ivan 19 ani) de la CSU Craiova pentru suma de 2 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in aceeasi zica s-a decis sa il ia pe acest jucator dupa ce a vazut cum a facut o tumba, bucurandu-se in urmaunui gol. In opinia luiBecali, acea tumba nu este la indemana oricui, ci doar a unui jucator cu calitati fizice deosebite. Iata mai jos cateva goluri marcate de Ivan, inclusiv de acum celebra tumba, la minutul 3:00.

7 motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele

Nu tot timpul intr-o relatie lucrurile sunt numai lapte si miere. Sunt relatii care pur si simplu se destrama, fie din vina unuia sau ambilor parteneri. Iata care sunt principalele 7 motive pentru care barbatii isi.

Casanova de Cugir. Motivul incredibil pentru care un tanar obisnuia sa intrerupa orele intr-un liceu din oras

Un elev din Cugir a fost sanctionat de jandarmi pentru ca a deranjat cursurile unui colegiu din oras, acesta facandu-si, se pare, un obicei din a patrunde fara drept in institutia de invatamant, alta.

10 motive in plus pentru care ar trebui sa bei cafea zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume zilnic o ceasca de cafea. Consumul acestei licori aromate are o multime de beneficii pentru sanatate, creste starea de.

Fanii o vor la Eurovision, dar nu se va intampla prea curand! MOTIVUL ULUITOR pentru care INNA NU PARTICIPA la prestigiosul concurs

In fiecare an, cel mai vehiculat nume pentru a reprezenta Romania la Eurovision ramane INNA, artista care a doborat recorduri.

3 motive pentru care cartofii copti sunt sanatosi

Multe persoane persoane sunt innebunite dupa cartofi. Iar aceste legume coapte sunt pur si simplu fantastice. Cartofii copti au o multime de beneficii pentru sanatate. Iata 3 dintre ele. Sunt alimentele cele.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3388 seconds )