Libnet.ro
UNICEF

17:30

Telespectatorii Antenei 3 cer demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu

Antena3 Antena3,
Telespectatorii Antenei 3 cer demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu

Telespectatorii Antenei 3 cer si ei demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu. Zeci de oameni au trimis mesaje pe adresa redactiei prin care spun ca sunt indignati de explicatiile nejustificate ale sefei CNA. De. continuă pe Antena3

Doi membri ai CNA ii cer demisia sefei institutiei, Laura Georgescu: Transforma CNA in Consiliul National al Antenelor

Doi membri ai Consiliului National al Audiovizualului CNA), Narcisa Iorga si Valentin Jucan, cer demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu, sustinand ca aceasta transforma CNA in Consiliul National al.

Doi membri ai CNA ii cer demisia presedintei Laura Georgescu.

Doi membri ai Consiliului National al Audiovizualului CNA) ii cer demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu, pe care o acuza ca transforma CNA in Consiliul National al Antenelor, transmite Mediafax. Narcisa Iorga si Valentin Jucan sustin, intr-o scrisoare deschisa transmisa vineri seara, ca Laura Georgescu a adus prejudicii majore de credibilitate autoritatii pe care o conduce de un an incoace. Ii cerem demisia pana luni, zi in care a convocat o sedinta extraordinara a CNA, motivand .

Update. Presedintele CNA se incurca in explicatii. Cum justifica Laura Georgescu afirmatia Antena 3 spala creiere. Se cere DEMISIA sefei CNA

Update 18. 08 - Narcisa Iorga, membru CNA, a cerut demisia presedintelui institutiei pe care o reprezinta, Laura Georgescu. Anuntul a fost facut vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. intrucat.

Antena Stars, refuzata de CNA. Laura Georgescu nu este de acord cu faptul ca Bianca Dragusanu va avea o emisiune

CNA a refuzat categoric transformarea Antena 2 in Antena Stars pe motiv ca Bianca Dragusanu va avea o emisiune in noua grila. Laura Georgescu, presedintele CNA, sustine ca schimbarea de denumire de sigla s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )