Libnet.ro
UNICEF

06:30

Antena Stars, refuzata de CNA. Laura Georgescu nu este de acord cu faptul ca Bianca Dragusanu va avea o emisiune

Antena3 Antena3,
Antena Stars, refuzata de CNA. Laura Georgescu nu este de acord cu faptul ca Bianca Dragusanu va avea o emisiune

CNA a refuzat categoric transformarea Antena 2 in Antena Stars pe motiv ca Bianca Dragusanu va avea o emisiune in noua grila. Laura Georgescu, presedintele CNA, sustine ca schimbarea de denumire de sigla s-a. continuă pe Antena3

CNA respinge transformarea Antena 2 in Antena Stars. Sorin Alexandrescu: Antena Stars va ajunge in casele romanilor la inceput de an

CNA a respins, marti, cererea Antena TV Group de transformare a postului Antena 2 in Antena Stars, televiziune despre celebritati, in conditiile in care unii membri ai Consiliului - Narcisa Iorga si Laura Georgescu - au apreciat ca aceasta schimbare inseamna tabloidizarea canalului, prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Dragusanu, potrivit Mediafax. In replica, seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, arata intr-un comunicat de presa ca Am toata increderea ca . ) Antena Stars va ajunge in casele romanilor la inceput de an.

CNA se opune transformarii Antenei 2 in Antena Stars din cauza Biancai Dragusanu.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) au respins marti prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare in Antena Stars, informeaza Agerpres. Intentia televiziunii de a include o emisiune moderata de Bianca Dragusanu Slav) Academia Biancai i-au determinat pe majoritatea membrilor Consiliului sa voteze impotriva modificarii grilei. Eu, personal, nu votez grila cu prezenta acestei vedete in ea. In octombrie au fost sute de reclamatii pe subiectul care nu se mai .

Se lanseaza Antena Stars, primul canal dedicat exclusiv vedetelor

In aceasta luna se va lansa un nou canal pe piata media: Antena Stars fostul Antena 2) primul canal romanesc de celebrity news hot infotainment - sub sloganul Antena Stars vede tot!.

Miley Cyrus de Romania revine in televiziune, la Antena Stars!

Fosta vedeta Playboy Rocsana Marcu s-a reinventat si a devenit Miley Cyrus de Romania dupa ce s-a tuns scurt si a realizat sedinta foto provocatoare in care scoate limba intocmai ca starul pop de peste Ocean. Rocsana isi pegateste acum revenirea in televiziune la carma unei emisiuni matinale ce va fi difuzata de postul Antena Stars, .

Alexandrescu, Antena Group: Am incredere ca Antena Stars va ajunge in casele romanilor la inceput de an

Antena Group, trustul de presa care detine posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV, este pregatit sa prezinte membrilor Consiliului National al Audiovizualului CNA) detaliile strategice si de continut legate de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )