Libnet.ro
UNICEF

12:15

Temerile privind iesirea Marii Britanii din UE depreciaza leul la minimul a doi ani si jumatate in raport cu euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Temerile privind iesirea Marii Britanii din UE depreciaza leul la minimul a doi ani si jumatate in raport cu euro

Cursul de schimb al euro anuntat de BNR a crescut pe 16 iunie la maximul a aproape doi ani si jumatate, moneda europeana fiind cotata la 4,5396 lei/euro, in urcare cu 0,71 bani fata de ziua anterioara, in contextul in care leul si alte monede din. continuă pe Wall-Street Ro

Donald Tusk avertizeaza: Iesirea Marii Britanii din UE ar putea sa declanseze procesul de distrugere a civilizatiei politice occidentale

Daca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, inamicii blocului comunitar vor avea un motiv sa deschida o sticla cu sampanie, a declarat Donald Tusk, presedintele Consiliului European, potrivit.

Numarul alegatorilor favorabili iesirii Marii Britanii din UE este in crestere, potrivit ultimelor sondaje

Sustinerea electorala favorabila iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana este in crestere, atingand la ultimele sondaje de opinie nivelul de 53%, potrivit Reuters.

Motivul pentru care pietele bursiere din Europa si Asia sunt in scadere

Pietele bursiere din Europa si Asia inregistrau, luni, scaderi semnificative. Bursele sunt afectate de temerile investitorilor privind iesirea Marii Britanii din UE .

De frica iesirii Marii Britanii din UE, tot mai multi britanici aplica pentru cetatenia irlandeza

Pentru a-si asigura in continuare calitatea de cetateni europeni, in contextul unui posibil Brexit, britanicii aplica pentru cetatenia irlandeza. Demersul apartine in egala masura.

Euro atinge un nou record: Lipsa de reactie a guvernului, aprecierile lui Ponta care duc la panica, neincrederea investitorilor in mediul economic romanesc si Brexitul pun presiune pe piata valutara (VIDEO)

Speculatiile privind iesirea Marii Britanii din zona Euro pune presiune pe piata valutara internationala. Moneda europeana s-a apreciat fata de leu cateva zile consecutiv. Joi, BNR anunta un curs de.

Actiunile sunt asteptate sa cada cu 25% in cazul unui Brexit, insa leul trece fara probleme de referendumul britanic

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana va avea un impact redus asupra leului, insa nu acelasi lucru se poate spune despre actiuni, in cazul carora cele mai pesimiste estimari indica scaderi si de 25%.

Banca Angliei a avertizat ca lira sterlina va suferi o scadere brusca imediat dupa iesirea din UE (VIDEO)

Avertisment al Bancii Angliei cu privire la Brexit. Banca centrala engleza a anuntat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea efecte devastatoare asupra economiei si ar duce la un colaps al lirei.

Printul William, primul cap incoronat al Marii Britanii care apare pe coperta unei reviste gay

Printul William isi arata sustinerea fata de comunitatea LGBT, acesta urmand sa apara pe coperta revistei Attitude, una dintre cele mai bine cotate reviste de profil din Marea Britanie.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )