Libnet.ro
UNICEF

04:40

Tenda 4G680 - Router-ul pentru cei care vor acoperire buna si un slot SIM dedicat (TECH REVIEW)

Adevărul Adevărul,
Tenda 4G680 - Router-ul pentru cei care vor acoperire buna si un slot SIM dedicat (TECH REVIEW)

Tenda 4G680 este un router perfect pentru cei care vor sa inlocuiasca vechiul router cu unul mai rapid si nu vor sa piarda deloc timp cu instalarea. continuă pe Adevărul

Toti posesorii de PERMIS DE CONDUCERE din Romania SE VOR iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! Asta da LOVITURA pentru SOFERII romani!

Panica pentru mai multi soferiromani, dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere.

Vremea in weekend. Care este starea meteo si ce anunta ANM pentru ultima zi de vara si prima zi de toamna

Vremea in weekend ramane in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar sunt asteptate si precipitatii sub forma de ploi abundente si descarcari electrice. Ultima zi de vara calendaristica aduce vreme buna in anumite regiuni pentru cei care vor o mica vacanta pe ultima suta de metri inainte de intrarea in toamna.

Subiectele zilei: Romanii din nordul Italiei si cei din Canada, primii care vor vedea filmul despre Colectiv, saptamana viitoare. Cand e premiera si cat costa biletele; Cum arata noua aritmetica parlamentara. PSD mizeaza pe ruperea ALDE

Un oras stravechi, pe cale de a fi scufundat. Turcia il sacrifica pentru a face loc celui mai mare lac de acumulare din Europa. Orasul turc Hasankeyf are mai mult de 10 000 de ani si risca sa fie. Cum sa cresti siguranta in orase reamenajand spatiile publice. Pe hartie suntem o tara predominant urbana ca doar asa e chic) cu orase multe unele create in mod artificial prin schimbarea statutului juridic al unor localitati), avand in prezent.

PETRE DAEA: Guvernul va da la timp subventiile pentru cei un milion de fermieri

Cei un milion de fermieri vor primi subventiile la timp, in luna octombrie, a afirmat duminica, la Mamaia, ministrul Agriculturii, Petre Daea, informeaza Agerpres.

Doar 15.000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru a vota la prezidentiale. Theodor Paleologu: Ambasadele si consulatele trebuie sa-si faca treaba de promovare a inscrierii pe liste (VIDEO)

Desi mai sunt trei luni pana la alegerile prezidentiale, guvernul PSD nu face nimic sa-i informeze pe cei care vor vota in strainatate. Pana acum, doar 15. 000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru a .

HOROSCOPUL saptamanii 2-8 septembrie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana geniala. Se transforma si infloresc

HOROSCOPULsaptamanii 2-8 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - In sfarsit iti dai seama ce ai de facut pentru ca iubirea sa dureze. Esti plina de energie si gata sa.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea o luna de vis. Totul le merge cum si-au dorit

Luna Septembrie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Esti autentica si incepi sa te distrezi mai mult ca niciodata. Ai muncit mult pentru a ajunge in acest punct, de aceea.

HOROSCOPUL saptamanii 2-8 septembrie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana teribil de proasta si plina de confuzie

HOROSCOPUL saptamanii 2-8 septembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP GEMENI - Iei lucrurile prea personal. Te simti mai emotionala ca de obicei si nimic nu mai are sens pentru tine. Iti este.

Un senator PSD spune ca Barna si Ciolos sunt niste descreierati care vor sa duca Romania in sapa de lemn

Senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu a afirmat ca liderii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, sunt niste descreierati. in discursul sustinut la reuniunea partidului de la Constanta, senatorul a mai spus ca realizarile PSD vor fi distruse daca acestia vor prelua guvernarea.

Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat anticipat pensionarilor un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )