Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tenis: Alexandra Dulgheru, in turul doi al calificarilor de la Wimbledon

B1 B1,
Tenis: Alexandra Dulgheru, in turul doi al calificarilor de la Wimbledon

Alexandra Dulgheru, locul 105 WTA, a acces, marti, in turul doi al calificarilor de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Dulgheru, cap de serie numarul 5 in calificari, a. continuă pe B1

Tenis: Marius Copil a fost eliminat in turul doi al calificarilor de la Wimbledon

Marius Copil, locul 160 ATP, a fost eliminat, marti, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Copil a fost invins, cu scorul de 6-7 4/7), 7-6.

Tenis: Marius Copil, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon

Marius Copil, locul 160 ATP, a acces, luni, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. in prima runda, Copil a trecut de australianul Benjamin Mitche.

Tenis: Andreea Mitu a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Wimbledon

Andreea Mitu, locul 214 WTA, a acces, marti, in turul doi al califciarilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Mitu a reusit calificarea dupa ce a invins-o in primul tur cu scorul de 7-5,.

Dan Diaconescu, pentru B1 TV: Sper sa intru in turul doi la prezidentiale. Ponta sigur va intra in finala (VIDEO)

Liderul PPDD DanDiaconescu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania de pe B1 TV, ca spera sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale si sa candideze impotriva.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului din Olanda

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la s-Hertoghenbosch

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )