Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tenis: Marius Copil a fost eliminat in turul doi al calificarilor de la Wimbledon

B1 B1,
Tenis: Marius Copil a fost eliminat in turul doi al calificarilor de la Wimbledon

Marius Copil, locul 160 ATP, a fost eliminat, marti, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Copil a fost invins, cu scorul de 6-7 4/7), 7-6. continuă pe B1

Tenis: Marius Copil, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon

Marius Copil, locul 160 ATP, a acces, luni, in turul doi al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. in prima runda, Copil a trecut de australianul Benjamin Mitche.

Tenis: Victor Crivoi a fost eliminat in primul tur al calificarilor de la Wimbledon

Victor Crivoi, locul 239 ATP, a fost eliminat, luni, in primul tur al calificarilor de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, transmite Mediafax. Crivoi a fost invins in primul tur, cu scorul de.

Tenis: Alexandra Dulgheru, in turul doi al calificarilor de la Wimbledon

Alexandra Dulgheru, locul 105 WTA, a acces, marti, in turul doi al calificarilor de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Dulgheru, cap de serie numarul 5 in calificari, a.

Tenis: Andreea Mitu a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Wimbledon

Andreea Mitu, locul 214 WTA, a acces, marti, in turul doi al califciarilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Mitu a reusit calificarea dupa ce a invins-o in primul tur cu scorul de 7-5,.

Tenis: Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului de la s-Hertogenbosch

Victor Hanescu, locul 103 ATP, a fost invins, luni, in primul tur al turneului de la s-Hertogenbosch, relateaza Mediafax. Romanul a fost invins de sportivul slovac Lukas Lacko, locul 87 ATP, tenismen venit din.

Dan Diaconescu, pentru B1 TV: Sper sa intru in turul doi la prezidentiale. Ponta sigur va intra in finala (VIDEO)

Liderul PPDD DanDiaconescu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania de pe B1 TV, ca spera sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale si sa candideze impotriva.

Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur, la s-Hertogenbosch, acolo unde va evolua si Halep

Tenismenul roman Victor Hanescu, locul 103 ATP, a fost eliminat, in primul tur al turneului olandez s-Hertogenbosch, de catre slovacul Lukas Lacko, locul 87 ATP. Jucatorul slovac, venit din calificari, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4.

Copil in turul 2 al calificarilor de la Wimbledon

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, luni, in turul secund al calificarilor pentru turneul de Mare Slem de la Wimbledon, turneu care programeaza faza tabloului principal incepand din 23 iunie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )