Libnet.ro
UNICEF

10:31

Tenis: Romania a invins si Marea Britanie in FedCup! Echipa de dublu a adus din nou punctul decisiv!

Adevărul Adevărul,
Tenis: Romania a invins si Marea Britanie in FedCup! Echipa de dublu a adus din nou punctul decisiv!

Echipa de tenis a Romaniei a trecut cu 2-1 de Marea Britanie. Sorana Cirstea a fost invinsa in primul meci, dar Simona Halep si fetele de la dublu au intors scorul in favoarea noastra. continuă pe Adevărul

Tenis: Romania a invins Marea Britanie in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed CupSoarta confruntarii a fost decisa de.

Tenis: Romania - Marea Britanie 2-1, in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup. Soarta confruntarii a fost decisa de perechea Irina Begu / Monica Niculescu, care s-a impus cu 6-0, 6-2 in meciul de dublu cu Jocelyn Rae/Heather Watson, noteaza Agerpres.

Romania intoarce si bate Marea Britanie in Fed Cup

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea meci, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv, la inalnirea de dublu. Acolo, Begu si Niculescu au defilat si au castigat pentru Romania meciul cu britanicele, pentru ca sambata sa avem partida cu Letonia care ne poate duce mai departe.

Cirstea pierde in decisiv primul meci cu Marea Britanie, Halep egaleaza!

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea mec, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv.

Cirstea pierde in decisiv primul meci cu Marea Britanie

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Ministerul de Externe a sesizat Comisia Europeana in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani. Conform unui comunicat MAE citat de Mediafax, in continuarea demersurilor efectuate la nivel bilateral, Ministerul Afacerilor Externe a facut in cursul zilei un demers de sesizare a Comisiei Europene cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara.

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu 367% fata de luna ianuarie 2013

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au inregistrat o crestere spectaculoasa, cu o crestere de peste 300% fata de luna ianuarie a anului trecut, a anuntat, joi, Asociatia producatorilor si comerciantilor de.

Cat romanism mai au in ei romanii din Marea Britanie, aflam la Adevarul Live

Astazi, de la ora 11. 30, la Adevarul Live, direct din Marea Britanie, jurnalistii Adevarul ne povestesc despre romanii stabiliti acolo.

MAE a sesizat CE in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )