Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tenismenul targujian Florin Mergea, la un pas de obtinerea unei medalii la Olimpiada de la Rio

Adevărul Adevărul,
Tenismenul targujian Florin Mergea, la un pas de obtinerea unei medalii la Olimpiada de la Rio

Tenismenul targujian Florin Mergea se afla la doar un pas de obtinerea unei mari perfomante la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta s-a calificat la proba de dublu, alaturi de Horia Tecau, in semifinale. continuă pe Adevărul

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, calificare la pas la RIO 2016

Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-au aratat optimisti dupa debutul victorios la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, 6-3, 6-2 cu argentinienii Federico Delbonis/Guillermo.

CTP, dupa victoria fabuloasa a cuplului Florin Mergea - Horia Tecau: Au batut sambalagiii!

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinelele turneului olimpic, la dublu, iar Cristian Tudor Popescu a comentat performanta lor.

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinalele turneului olimpic

Perechea alcatuita din tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, marti, dupa o victorie cu 6-4, 5-.

Calificare senzationala pentru Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la Rio

Tenisul ne ofera in continuare sperante pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a obtinut calificarea in semifinalele probei de dublu.

JO 2016: Florin Mergea si Horia Tecau, in semifinalele de dublu la Rio

Perechea Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat, miercuri dimineata, in semifinalele probei de dublu din competitia de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind la o victorie distanta de a-si asigura o medalie.

Jocurile Olimpice de la Rio: Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile competitiei de dublu

Jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala a turneului de dublu dupa ce au invins luni cu 6-3 7-6 perechea din Mexic, Santiago Gonzalez/Miguel-Angel.

JO 2016: Horia Tecau si Florin Mergea sunt in sferturile de finala!

TENIS Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu, dupa o victorie in doua seturi in fata mexicanilor Gonzales si Varela. Romanii sunt la doua victorii de o medalie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )