Libnet.ro
UNICEF

22:31

Tensiune maxima la Londra dupa Brexit! Podul de langa Parlamentul britanic, blocat dupa o alerta cu bomba (FOTO)

B1 B1,
Tensiune maxima la Londra dupa Brexit! Podul de langa Parlamentul britanic, blocat dupa o alerta cu bomba (FOTO)

O masina abandonata a creat panica in randul lodonezilor. Mai exact, este vorba despre o potentiala alerta cu bomba, dupa ce o masina suspecta a fost abandonata pe Podul Westminster, din. continuă pe B1

Autoritatea Bancara Europeana isi va muta sediul de la Londra dupa Brexit

Uniunea Europeana va transfera sediul Autoritatii Bancare Europene EBA) de la Londra la Paris sau Frankfurt, dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana, in timp ce Banca Centrala Europeana va insista ca operatiunile de clearing in euro sa se efectueze in interiorul zonei euro, a declarat marti un inalt oficial european pentru Reuters.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o.

Subiectele zilei:Cum si-au schimbat britanicii optica fata de romani, dupa Brexit. Iesean de la Londra: Inainte nu le pasa daca ma trag din Shakespeare sau Mircea the Old Man;Trei curse TAROM, anulate;Cine mai poate munci in Marea Britanie dupa Brexit.

Noi dezvaluiri facute de fosta nevasta a lui Dan Condrea: A fost convins de baietii din SIE sa scoata gps-ul de pe masina cu care a facut accidentul. Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, continua sa faca dezvaluiri despre cum s-au desfasurat. In afacerea Brexit, Putin invinge. Reactiile oficiale ale Moscovei stau sub semnul diplomatiei, inoficial insa.

O banca da prima lovitura Marii Britanii dupa BREXIT

Grupul bancar britanic HSBC, cea mai mare banca europeana, ar urma sa-si mute pana la 1. 000 dintre angajati, din Londra la Paris, daca Marea Britanie va parasi piata unica europeana, dupa votul dat.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Efecte nedorite dupa Brexit: Marea Britanie, acuzata de rasism

Votul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana produce deja efecte nedorite. Polonezii s-au plans pe retelele de socializare ca au fost insultati, iar ambasadorul acestei tari la Londra s-a declarat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )